Disse planter renser luften i dit hjem!

Dine kommende DIY projekter?

Jeg har søgt lidt inspiration til nogle kommende DIY projekter – og jeg tænkte, at jeg lige ville dele dem med jer. Jeg har desværre allerede opbrugt hele mit boligbudget for Februar, så det må vente til Marts med at gå i gang med nogle af disse fine projekter 😀

Nu er det jo snart påske, så jeg søgte lidt på noget med æg – og se lige hvad jeg faldt over ⇓

image (18)Et drage-æg 😀 Det er faktisk ret nemt at lave og skaffe materialer til. Alt kan findes i de fleste hobbyforretninger. Nedenfor kan i se, hvordan man laver det. Jeg synes egentlig også, at man sagtens kunne forære dem i en værtindegave omkring højtiden.

image (19)En anden ret sej ting, man kunne lave selv var denne glaskugle-dekoration. Selve kuglerne har jeg set i hobbybutikker – man kan også få nogle i butikken 1000 ting i Jægergaardsgade i Aarhus, dog i lidt højere prisklasse. Der er for det meste en lille tap ovenpå kuglerne, som gør at man kan hænge en snor i dem, og til sidst samle dem i toppen om f.eks. en krog i loftet.

image (23)Min lillesøster har engang lavet disse taburetter derhjemme ud af cement og hobbylister. Jeg synes de er virkelig fine. På billederne kan i se fremgangsmåden til at lave dem.

image (15)

 

image (16)En super kreativ og virkelig sødt påfund er disse “hjemme-kreerede” tallerkner, hvor man selv tegner motivet på dem. Det kan pifte enhver IKEA-tallerken op. Tuscherne kan købes i hobbyforretninger.

image (17)

En anden super god ide, som måske udfordrer vores tålmodighed en smule er disse DIY tæpper. Jeg er VILD med dem. Jeg har set en del lave dem på IG, og må indrømme, at jeg simpelthen er nødt til at forsøge mig med sådan et. Man kan jo lave dem i et hav af farver, og ofte kan man købe billige stofrester i f.eks. stof 2000, som bare skal klippes ud.

image (24)

image (25)På dette billede ser man, hvordan hun putter stoffet igennem hullerne. Jeg ville bare afslutte det med knuder – i stedet for at “lade dem stritte ud.

Den næste ide er denne lyskæde lavet af LED lyskæde og ping pong balls. Jeg ville nok vælge en hvid LED kæde frem for multicolor, men ideen er super fed!

image (20)

image (21)Hvis man er en ørn til at sy, synes jeg denne sky er virkelig smuk og sød til et børneværelse. Nederst på billedet kan man se, at der sandsynligvis også er tre mindre skyer eller dråber, fordi der hænger tre yderligere snore.

image (14)

〈 ♦ 〉

Nye indlæg:
Unik kunstner: Tenna Kramer // Fødselsdagsgave til mig selv // Gaveideer til konfirmanden // Tendens: Fra kobber til marmor til..? // Flora Danica: Billige planteillustrationer

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.35Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.46

 

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse planter renser luften i dit hjem!