Dine kommende DIY projekter?

Det uperfekte bør hyldes!

image (34)Jeg har fundet noget helt fantastisk inspiration til et nyt projekt i soveværelset. Denne gang er det ganske gratis, tankevækkende og smukt. Nemlig en splitterragende nøgen væg fyldt med ‘rawness’, uperpekthed og gennemsigtighed. Jeg er vild med, at jeg får en ‘what you see, is what you get’ følelse af at betragte disse vægge. Intet vanvittigt er gjort ved dem, de fremstår rå og pure jomfruelige. Jeg kan sammenligne det med et ansigt uden make up, botox og kunstige vipper. It’s all naturél. Whats not to fall in love with? Mine øjne danser til sød musik, når jeg ser en forførerisk stil, der illustrerer et intimt sammenstød mellem det uperfekte, ubehandlede og ærlige med nogle af nutidens mere opstillede og kunstige tendenser. Jeg føler mig draget af noget grimt, grumset og beskidt, der samtidigt er spændende, kunstnerisk og unikt. En vidunderlig kontrast mellem moderne design og det faldefærdige og uberørte.

image (29)

image (30)

image (28)

image (31)

image (32)

Denne væg, er der gjort lidt ved som i kan se. Men udtrykket er fortsat råt og rustikt.

Denne væg, er der gjort lidt ved som i kan se. Men udtrykket er fortsat råt og rustikt.

En kvinde og blogger, jeg føler mig aldeles inspireret af er Frk.overspringshandling – hendes vægge er fantastiske rå med nøgne mursten, der rammer hendes moderne stil ind til UG. Når jeg lukker mine øjne og forestiller mig en rå væg i mit soveværelse, er det med mit slidte Gasa-bur foran, der får selskab af et stort lærred a la ‘the old lady’, jeg skrev lidt om i dette indlæg. For at bevare den unikke stil, vil jeg værne om den minimalistiske atmosfære rundt om væggen, for ikke at skabe et klaustrofobisk område – men i stedet gøre plads til at lade væggen tale sit eget sprog. Spørgsmålet er om i kan se det befriende i disse vægge? Eller om i ville blive sindssyge af at glo på noget ‘ufærdigt’? 😀

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
Unik kunstner: Tenna Kramer // Fødselsdagsgave til mig selv // Gaveideer til konfirmanden // Tendens: Fra kobber til marmor til..? // Flora Danica: Billige planteillustrationer

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.35Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.46

6 kommentarer

 • Tina

  Elsker de rå vægge og det industrielle..ville elske at bo i et renoveret pakhus, hvor det rå skulle kombineres med det minimalistiske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Ikke ufærdigt nej ,men meget koldt , jeg ville fryse i det rum

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan jeg sagtens sætte mig ind i, at du ville. Det tror jeg endda at mange ville. Måske også derfor, at der altid er tapet på væggene 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER det! Overvejer hver dag at rive tapeten af en (lang) væg i stuen, men det der med, at vi “ikke ved hvad vi får” holder mig lidt tilbage… Det er gult mustenshus, så jeg er lidt bange for om muren bliver for gul….?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du kan eventuelt spartle væggen, så den får et gråligt look i stedet for det gule, Lene 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dine kommende DIY projekter?