Det uperfekte bør hyldes!

Billedspam fra soveværelset

Jeg startede dagen ud med en aflang skuffet mule, fordi vi til min store irritation har GIPS VÆGGE!! Hvem fanden har gipsvægge i HELE deres lejlighed? Jeg ville ellers have pillet tapetet af vores endevæg, men det kommer så ikke til at ske! I stedet for måtte jeg rykke lidt rundt på det, vi havde, for at gøre det lidt friskt derinde igen – imens jeg overvejer et alternativ 🙂

image (40)

image (38)

image (41)

image (39)

image (37)

imageVores nye Cover Chair fra ‘Muuto’ blev rykket ind ved siden af Gasa-buret, jeg var ret heldig at få for nogle måneder siden. Rigtig mange har spurgt til ‘Batman pigen‘ – og det ærger mig, at jeg ikke kan give jer et link til den. Jeg købte den for snart to år siden på miniandmaximus.com, men de har ikke haft den på lager længe. Så hvis nogle af jer falder over den, må i endelig sige til. 🙂

Kufferten har jeg fundet i storskraldet i sommer. Den var i perfekt stand og har den lækreste farve. Jeg kigger dernede jævnligt, men det er som om, det ikke er sæson for at kyle sit lort ud. 😀

Puderne og plaiden på sengen er fra OYOY og sengetæppet fra HAY. 🙂

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
Flashback: En hyldest til de sexede 60’ere // Mine glasfavoritter // Gaveideer til konfirmanden // Pendel-guide: At vælge den rigtige loftslampe // V’s værelse: Stjæl stilen

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.35Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.46

7 kommentarer

 • Sara

  Hej Julie
  Nyder at følge din blog og instagram – fantastisk inspiration!
  Et spørgsmål vedrørende jeres garderobe: Jeg tænker ikke, I har plads til al jeres tøj på “Gasa buret” – har I en ekstern kommode, eller hvor opbevarer I resten?
  Mange hilsner den nysgerrige følger // Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej sara 🙂 Du er faktisk ikke den eneste, der har spurgt 🙂
   Vi har et lille skab ude i entreen, og så har vi to aflange kommoder i soveværelset også 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck, hvor er det fedt! Tak for god inspiration … Vores soveværelse er så kedeligt trods god størrelse og stort vindue med dejligt lysindfald. Der må snart gøres noget ved det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Frank

  Hedder din reol Gasa buret, eller er det mig, der er langsom? ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nanna 🙂
   Jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg skal kalde det ‘bur’. Det er et bur GASA producerer til varehuse som f.eks. Føtex, Bauhaus og Fakta – hvor der typisk står blomster på. Selvom de står ved f.eks. Bauhaus, er det stadig GASA, der ejer dem. Jeg var heldig at få mit, fordi hjulene var gået lidt i stykker, og at det derfor skulle ‘smides ud’. Giver det mening? Ind i mellem kan man være heldig at finde noget lignende på DBA:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pas

  Batgirl fås her: https://www.etsy.com/listing/19063033/cat-girl-art-print-a4-size?ref=shop_home_active

  Skønt og inspirerede hjem du har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • FEDT! TAK 😀
   Og tak for dine søde ord! Dejligt du gider at kigge med herinde!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det uperfekte bør hyldes!