Sådan fixer du slidte teak møbler!

DIY i en fart!

En DIY må gerne være billig, nem at lave og med et tilfredsstillende resultat, der mindsker ens behov for at købe dyre designerting. Ofte bliver man også meget gladere for sine ting, når man selv har haft en finger med i spillet 😀 En rigtig nem og billig DIY er puder som disse. De minder lidt om Louise Smærups design, som jo er lidt smådyre:)

image (57)image (58)

Hvis man er en ørn med en symaskine, kan man sagtens sy sin egen pude i noget lækkert uld f.eks. og derefter påsætte sin læderstrop. Hvis ikke, kan man sagtens finde billige puder i f.eks. Kvickly (her er min købt). Det er vanvittigt nemt. Først skal man bruge ovenstående dimser, som kan fås i alle hobbybutikker. Panduro er lidt dyrere end andre konkurrerende hobbybikser, men de har dem dog altid på lager. De koster omkring 40 kr for en pakke. Der medfølger en stav, man skal bruge til at hamre hul igennem læderet med. Læderremmen er købt i Hoffmann hobby i Århus, men fås mange steder. Når man har klippet remmen i en sin ønskede længde, folder man den sammen, så den danner en dråbe. Herefter placerer man staven ca 1 centimeter fra enden og hamrer, til der er hul hele vejen igennem. Dernæst lyner man op i bunden af puden, bevæger sig op i det ene hjørne, og prikker et hul med en tyk nål, eller hvad man nu har. Når hullet er lavet tager man en af de ‘små dutter’ og holder op bagved hullet inde i puden. Samtidig har man stukket en ‘lang dut’ gennem de to huller i læderremmen – og de ‘klikkes’ sammen. TADAA!

image (59)image (8)

Stolen hedder i øvrigt ‘Cover Chair’ (Et af vores nyeste køb), den kan findes HER // Plaiden er fra OYOY 🙂

En anden billig og nem DIY er dette spejl. Selve spejlet er købt i IKEA for ca. 70 kr, hvis jeg husker rigtigt. Man hænger faktisk bare spejlet op til en start, som normalt. Herefter sætter man to bælter sammen, så de udgør en stor cirkel. Så placerer man sit nu ‘lange bælte’ rundt om spejlet, og løfter det op i en spids. Når bæltet ikke kan trækkes længere op, borer man et hul i væggen og lader bæltet hvile der. Dvs. at spejl og bælter faktisk ikke er ‘koblet’ sammen, men hænger blot op af hinanden. Giver det mening :D? Jeg købte mine bælter til 50 kr stykket i H/M på udsalg.

image (9)image (10)

Kærlig hilsen Julie

Affiliate

image (51)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan fixer du slidte teak møbler!