Virker mirakelkuren mod slidt teak?

DIY mirakelprodukter: Du kan bruge dem til…

image-34Jeg har dedikeret min dag til at teste, hvor mange forskellige ting, man bl.a. kunne bruge disse almindelige køkkeningredienser til. Inden jeg afslører mine opdagelser, vil jeg lige sige, at listen er uendelig. For pokker hvor er natron og eddike et absolut must have i et hvert hjem!

Jeg startede med mit teaktræsforsøg! Det virkede overraskende godt! I kan læse mere HER.

KALKFJERNING

Herefter gik jeg i krig med badeværelset, hvor trælse kalkspor, var møg besværlige at fjerne. Jeg blandede 3 spsk eddike og 2 spsk natron med varmt vand, og begyndte at rense alle fugninger med en gammel tandbørste. Nedenfor kan i se resultatet. Det endte med at jeg gav HELE badeværelset en ordentlig tur!

image-32

image-83

Billederne er ret dårlige, men der er sket en stor forandring. Herefter fyldte jeg gulvvaskspanden med varmt vand og puttede to spsk natron i, så fik hele lejligheden en ordentligt skrubbetur! Det er jo genialt det natron!

→ Kaffemaskinen fik også en ordentligt rensning, her fyldte jeg varmt vand, lidt eddike og en spsk natron i og startede maskinen, så rensningen kunne foregå fra ende til anden. Efterfølgende kørte jeg maskinen igennem med vand.

→ Mine skærebræt slap heller ikke for en kærlig behandling, de fik nemlig også en omgang. Jeg fyldte en lille kop med lidt eddike og 1 spsk natron – og skrubbede dem med en skuresvamp. Og skyllede efter med varmt vand. De er nu helt rene og fine igen.

FACEMASK

Derudover forsøgte jeg mig med en facemask, der skulle fjerne de her små sorte hudorme mange af os render rundt med i ansigtet. Derudover skulle det rense acneområder.

Ingredienser:

1 spsk honning

2 spsk natron

1 tsk vand

Blandingen røres sammen og smøres ud i ansigtet – og lader det trække i 15 minutter. Bagefter skyller man masken af i koldt vand.

Konklusion: Virkelig god maske. Den kan helt sikkert anbefales. For mit vedkommende har jeg negligeret min hud i årevis, så resultatet er virkelig tilfredsstillende – huden efterlades blød, kritiske områder er blevet reduceret og mange hudorme er væk!

I morgen skriver jeg et indlæg om bløde fødder og hvordan man fjerner hår hud ved brug af disse produkter. Derudover også en hårkur. 

TIP: Natron kan også bruges i badet til røde barnenumser.

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
Sådan fixer du slidt teak træ // Månedens bedste husråd // Gratis guld // 9 råd til en forbedret indretning // V’s værelse: Stjæl stilen

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.35Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.46

2 kommentarer

  • Mathilde

    Hej Julie.
    Jeg har en masse grimme, sorte mærker på mit trægulv.. (Som er lakeret).. Tror du sådan en omgang med eddike og natron vil hjælpe på at få det væk? Er lidt bange for at gulvet ikke kan tåle det, så ville lige prøve at høre dig først:)
    Tak for en SUPER blog!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Virker mirakelkuren mod slidt teak?