DIY mirakelprodukter: Du kan bruge dem til...

Oh lord: Fantastisk blomster tapet!

Jeg plejer normalt ikke at være fan af blomstertapet, men lige præcis det her er jo direkte forførisk og samtidigt udstråler det en kunstnerisk skønhed! Jeg er blown away. Albert var dog ikke imponeret, så jeg fornemmer, at jeg må nøjes med at dele min begejstring med jer. Så i får blot et kort fredags fix herfra:

image-92image-90image-91image-89

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
Flashback: En hyldest til de sexede 60’ere // Mine glasfavoritter // Gaveideer til konfirmanden // Pendel-guide: At vælge den rigtige loftslampe // V’s værelse: Stjæl stilen

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.35Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.46

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY mirakelprodukter: Du kan bruge dem til...