Oh lord: Fantastisk blomster tapet!

Boca Living – unikt interiør!

Dette indlæg er sponsoret, men for mig er det fuldstændig hip som hap, om jeg får betaling eller ej for at præsentere nogle skatte for jer – for sandheden er, at jeg havde lavet et indlæg om Boca Living uanset hvad!

BOCA LIVING

Til alle jer der “kender” mig ved, at jeg har et kæmpe soft spot for antik og patinerede møbler. Det, der personligt tiltaler mig ved Boca er, at de tilbyder os forbrugere noget, vi typisk ikke kan finde andre steder. Grunden til at jeg er VILD med Boca, er fordi jeg kan påsætte overskrifter på deres sortiment som: Rustikt – råt – antikt – industrielt og unikt = MIN SMAG!

Jeg synes særligt, at deres skabe og kommoder er fantastiske! Orientalske, inspirerende og unikke. Jeg har linet nogle billeder op nedenfor, hvor i kan smugkigge lidt 🙂 Ved flere af møblerne kan man vælge dem i forskellige patinerede udtryk efter egen smag. Dét er altså lidt sejt! Ulempen er dog at det gør det endnu sværere at vælge 😀

image-94image-93image-95image-97image-98image-96

Ydermere vil Boca Living gerne tilbyde jer at vinde et af deres lækre vintage Sari plaider. For at deltage – skal i blot udvælge jeres favorit-plaid HER – og skrive jeres navn og indsætte linket til det plaid i godt kunne tænke jer at vinde 🙂

Her finder i Boca livings hjemmeside

Jeg udtrækker en tilfældig vinder tirsdag d. 3. Marts. // God fornøjelse søde læsere! 🙂

28 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oh lord: Fantastisk blomster tapet!