Flasker med "GRENE"

Jeg føler mig sgu hjemme i disse omgivelser!

Tidligere i dag stormede jeg ind i Søstrene Grene for at høste nogle af deres nyankomne potter. Der var meget få tilbage, så jeg fik kun 3 stk med mig hjem. ØV! Men smukke er de, fantastisk patineret og rustikke. Jeg er vild med det. En anden ting jeg er blevet rigtig glad for, er, planter! Jeg fik også lige et par ekstra med mig hjem igen i dag. 😀 Jeg har leget lidt med styling af vores trellebord. Selvom det er vanvittig upraktisk, så er jeg absolut vild med det! 🙂

image (80)image (73)image (19)image (74)image (79)DSC_4329

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
Flashback: En hyldest til de sexede 60’ere // Mine glasfavoritter // Gaveideer til konfirmanden // Pendel-guide: At vælge den rigtige loftslampe // V’s værelse: Stjæl stilen

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.35Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.46

4 kommentarer

 • Sascha

  Hej Julie. Sikke flot det ser ud. Jeg var også så heldig at få nogle krukker med hjem. Men hvad gør du med huller i bunden? Synes det er lidt ærgerligt at sætte en “ny” underkop til de patinerede kopper. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej sascha 🙂 Jeg opdagede først hullerne, da jeg skulle omplante! ØV! Jeg har foldet noget sølvpapir i bunden af krukken, satser på det hjælper 😀 for gider ikke tage en umatchende underpot i brug 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg var også i Søstrene Grene igår 🙂 Jeg opdagede først, da jeg kom hjem, at der er hul i bunden af krukkerne – hvordan har du løst det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hej tina 🙂
   Jeg så også først hullet i bunden, da jeg kom hjem og skulle fylde jord i dem.. PANIK! Man har jo ikke lyst til at bruge nogle helt anderledes underkrukker, eller hvad de hedder 😀 Jeg har foldet sølvpapir fladt ud i bunden 🙂 satser på det hjælper 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flasker med "GRENE"