Sådan fjerner du nuller fra uld-tekstiler!

gratis guld

Hej søde læsere 🙂

Mange af jer ved nok godt, at jeg ikke er bange for at blive beskidt, når jeg går på jagt efter storskraldsfund. Jeg synes faktisk det er vanvittig spændende. OG så kan det virkelig betale sig at kigge ind i mellem. Nedenfor har jeg samlet nogle af de gratis fund, jeg har gjort mig den seneste tid. Jeg drømmer dog stadig om at finde ‘den spanske stol’, men det skal jeg nok ikke regne med ;-)!

image-2

Buret her skulle egentligt smides ud, men stod ikke direkte ved containerne, så jeg måtte gøre en ekstra overtalelsesindsats, da jeg fik lov at tage det med mig hjem i sin tid. Kufferten har jeg også fundet i storskraldet, endda i fremragende stand.

image-3

Lampen der, fandt jeg i sidste uge, med lidt rengøring, er den nu så god som ny.

image-3image-4

Jeg har også været lidt heldig med teaktræsfund. Både bordet og kommoden er begge fundet ved storskrald. De har netop fået en lille DIY behandling, så de ikke ser så triste ud længe. (I kan finde indlægget med guide HER)

image

Den lille kommode her, som i dag er Villums natbord, var egentlig super grim, da jeg fandt den. En trist lille sag i bøg 😀 Men jeg gav den lidt maling og nye greb.

image-4

Stellet til vores spisebord fandt jeg ved en gammel spejderhytte, hvor de havde udskiftet deres inventar, hvorfor disse skulle kyles ud. Det er jeg faktisk meget glad for, for synes simpelthen den patina er fantastisk!!

image

Den lille hylde-reol her fandt jeg også i en trist bøg, det har fået lidt maling, og nu er jeg rigtig glad for den 🙂

image-2

Til sidst dette Bjørn Wiinblad billede, det er slet ikke min smag, men jeg kunne ikke nænne at lade det stå dernede. 🙂

se også: plante-labels, skønheder fra Bloomingville

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan fjerner du nuller fra uld-tekstiler!