Flora Danica: billige plante-illustrationer

Den forbandede materialisme!

image (7)Uanset om man interesserer sig for boligindretning, træning, mode eller noget helt fjerde, så er utilfredsheden som oftest fast programmeret dybt inde i vores grådige hjerner. Vi bliver faktisk aldrig rigtig tilfredse. Måske stræber man efter en flad mave, men når det er opnået, overtages tilfredsstillelsen af endnu flere mangler. Hvad så med mormorarmene? Og det er præcis de samme frustrationer, jeg møder i mit eget hjem. Jeg har langt om længe hæftet mig ved en smag, jeg synes om. Problemet er blot at jeg stadig mangler at implementere den i hele mit hjem. Det tager tid, ikke fordi jeg ikke har ideerne, men fordi økonomien også skal have en chance for at følge med. Og det er vanvittig irriterende at vente på. Ind i mellem bliver jeg sågar så frustreret, at jeg bare har lyst til at flytte ind i en ny lejlighed. Men at flytte sig rent geografisk ændrer jo ikke på, at det blot kræver endnu flere omkostninger og for ikke at tale om endnu mere tid, før jeg høster en eller anden form for tilfredsstillelse i mit hjem.

Hvis jeg så spørger mig selv: “Hvad skal der til, før jeg bliver tilfreds“? Her kommer den triste, men sande respons: Guldmønter. For dem kan jeg købe de ting, jeg har manipuleret mig selv til, kan gøre mig tilfreds med mit hjem. Jeg kommer lidt i konflikt med ordsproget: “Money can’t buy happiness” ved at skrive dette indlæg. Men.. off cause it can! Specielt når man er en ignorant materialt, som jeg selv.

Jeg er sikker på, at langt de fleste af os kan nikke genkendende til ovenstående. Måske fordi vi i mange tilfælde bliver vurderet ud fra de ydre faktorer, som man også kunne betegne som: de overfladiske faktoror. Vores udseende, vores hjem, vores påklædning og ikke mindst vores fremtoning. På den måde har i højere grad vænnet os til at optimere disse overflader. Det negative udfald kan dog være, at vi langsomt også udvikler den opfattelse, at vi kun er spændende og dannede mennesker, hvis vi er frontløbere under ovenstående punkter. Tankevækkende.

SE OGSÅ: Jeg hader mit soveværelse!  // Flora Danica: Billige planteillustrationer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flora Danica: billige plante-illustrationer