Den forbandede materialisme!

Mørke plakater er in!

Jeg er blevet ret glad for mørke plakater, særligt helt sorte. De giver en fed kontrast til lyse vægge, og så er det ikke ret ofte, man ser dem i andres hjem, hvilket jeg er vild med! 😀 Jeg har fundet et par eksempler til jer:

image (83)

Dette billede ‘Hanna’ er jeg helt væk i. Det er smukt, kontrastpræget og nøgent. Det kan fås HER!

image (86)

Så fandt jeg disse bykort “by night” – som jeg synes er virkelig smukke. De kan fås HER

image (84)

“Get shit done” – kan fås HER!

image (85)

Selvom der ikke sker særlig meget på den her plakat, synes jeg alligevel den er mega lækker. Mørke plakater er i øvrigt vanvittig flotte, hvis de blot står op af væggen frem for altid at hænge. Den kan findes HER

SE OGSÅ: Den forbandede materialisme, Jeg hader mit soveværelse

Indeholder affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den forbandede materialisme!