Mørke plakater er in!

Er du en jæger på net-auktionerne?

image-11

Det magiske ved auktioner er, at man kan høste sjældne lækkerier, som måske ikke er disponibelt andre steder. Derudover kan de også vindes for en vanvittig beskeden pris. F.eks. er jeg lige faldet over denne her sofa i dag! Jeg er fuldstændig solgt!! Se lige en patineret læder sag! Verdensklasse-møbel! Nå, men den står til 3500,- ikke en urimelig pris for den sag der!

Jeg har udformet nogle gode råd til jer, som i måske kan gøre brug af.

1. På Ebay auktionerne har sælgerne altid en tilfredshedsrate fra tidligere købere – den vil jeg anbefale, at man lige tjekker op på, inden man afgiver et bud. Derudover skal man også huske at tjekke, om sælgeren sender til Danmark. Hvis det ikke står anført, kan man kontakte sælgeren og spørge + hvad fragten til DK koster.

På den måde undgår man at få et chok, når der ligger en betaling og venter, i tilfælde af at man har vundet.

2. Hvis man gerne vil byde på en mærkevare, uanset om det er på Ebay eller Lauritz.com – så tjek gerne om der er billeder af selve graveringen. Hvilket er din sikkerhed for originalitet. Hvis ikke, kan du evt google mærket og se om billederne matcher originalerne.

3. På Lauritz.com vælger jeg altid kun at se de auktioner, som kan afhentes i mit nærområde, så jeg slipper for at betale en formue oveni til transport.

4. Hvis man gerne vil vinde en auktion, men ikke har tid til at logge ind og ud hele tiden og tjekke forløbet på den vare, man ønsker, kan man blot indtaste sit max-bud, dvs. at computeren automatisk byder over udefrabydende indtil dit loft er nået. Herefter modtager du en mail om, at du er blevet budt over. Så skal du naturligvis gøre op med dig selv – om du vil byde mere eller stoppe.

5. Nogle venter til de afsluttende minutter og går ellers i krig der:-)

Se også: at tjene penge på sin hobby

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mørke plakater er in!