Er du en jæger på net-auktionerne?

Do you glow?

Som i ved, er jeg ret glad for den rustikke stil. Faktisk er det stort set det eneste, jeg gider at kaste penge efter for tiden 🙂 Jeg faldt over disse smukke glødepærer, som bidrager til lige præcis den stil, jeg i øjeblikket hylder. Pærerne er også virkelig smukke og dekorative, hvis de hænger i sæt af 3-4 stykker.

image-17

Denne pære er den helt store // gudesmuk!

image-16image-15image-14image-13image-12

Alle pærerne kan findes HER

Man kan snildt lave sine egne lamper ved brug af disse pærer, og købe en fatning + ledning i byggemarkeder. Nedenfor kan i se en DIY lampe, jeg lavede for nylig, hvor jeg brugte en sort fatning fra Bauhaus til 28 kr og en stor pære.

DSC_4290DSC_4292

SE OGSÅ: At tjene penge på sin hobby // Er du en jæger på net-auktionerne?

Indeholder affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du en jæger på net-auktionerne?