Lamper, der tænder mig!

Lækker & rustik DIY

tumblr_nlvk9v6Pvv1u8fc9wo1_1280Jeg fandt denne über lækre DIY igår, som jeg er nødt til at vise jer! Først skulle jeg lige nærstudere billedet for at gennemskue, hvordan dælen den pære er kommet ind i flasken. Men det ser ud til at der er boret et hul foran på flasken, som en adgang til at få pæren ind. Ledningen til pæren kan man se bagerst, der løber om bag kommoden.

Så hvordan laver man så denne DIY? Hvis man skal bore et hul i glas, skal man bruge et glasbor. Jeg har ingen erfaring med det selv, men jeg har tænkt mig at lave en DIY en af dagene, hvor jeg forsøger at lave det.

Skærmbillede 2015-03-31 kl. 11.32.24Et alternativ kan være at bruge en ‘jar’, som den ovenfor, hvor man laver et hul i låget til ledning og torvet. Dette er faktisk ret nemt at lave. Selve torvet kan købes i byggemarkeder også i tyndere varianter. Pæren kan i finde HER og fatningen/ledningen kan købes HER. Jar kan købes HER.

SE OGSÅ: 100.000 // The rusty home magazine // Sådan tabte jeg 26 kg.

Indeholder affiliate

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.35Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.46

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lamper, der tænder mig!