Sådan tjener du penge på Instagram!

Fødselsdagsgave til mig selv!

Godmorgen alle sammen 🙂

Vi er netop kommet hjem fra en weekend i sommerhus. Der er virkelig noget himmelsk ved at ligge på en solvogn med en dyne og sove til middag i solen, og vågne op om morgenen for at drikke en kop kaffe foran pejsen. Jeg kunne godt trives i et sommerhus året rundt, kan jeg hermed konstatere.

Nå, men det jeg egentligt ville vise jer, er en fødselsdagsgave jeg har bestilt til mig selv 😀 Til jer der fast læser med herinde, ved at jeg har et ømt punkt for industrielle møbler og lamper. Så jeg tænkte, at i lige skulle se hvad en pige, der fylder 26 år om 18 dage får i fødselsdagsgave. 😀

〈 ♦ 〉

Skærmbillede 2015-04-06 kl. 10.04.39Det seje er, at man selv kan justere den i de vinkler, man ønsker. Derudover er den jo fra mit yndlingsbrand House Doctor, som jeg hyldede i dette indlæg. Jeg tror, at den skal hænge i vores indhak i stuen over sofaen. Jeg glæder mig til at vise jer den.

Lampen hedder: Molecular Loftslampe og kan fås HER

〈 ♦ 〉

SE OGSÅ: Sådan tjener du penge på Instagram // Interiør, jeg ikke bryder mig om // En unik kunstner: Tenna kramer

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.35Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.46

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan tjener du penge på Instagram!