Fødselsdagsgave til mig selv!

Nyt spændende brand: Au Maison

Første gang jeg blev bekendt med Au Maison var lige efter Formland Designermessen i Herning for lidt siden. Derudover har de også fået en del fra mærket i min favorit butik i Aarhus: 1000 ting. Jeg er særligt begejstret for deres lækre plaider og gulvtæpper – som forresten er vanvittig billige! Jeg står faktisk og ikke kan vælge i mellem nr. 6 og nr. 12, fordi jeg er vild med dem begge! Der er forresten også tilbud på nogle af produkterne, som jeg har anført i linksne nedenfor. Om ikke andet ville jeg blot vise jer et lille nyt brand, som jeg er overbevist om nok skal vokse sig større. 🙂

Untitled-1〈 ♦ 〉

Affiliate: 1. Ottekantede borde metallic // 2. Deluxe display box – nedsat med 25% // 3. Uldplaid // 4. Plaid graphic black 299,- // 5. Pude // 6. Berber Rug 70×140: 350,- // 7. Pude // 8. Ottekantet bore – 280 kr. nedsat lige nu //9. Sort hide away krukke // 10. Pude Charcoal flet // 11. Sæt a 3 sorte borde // 12. Gulvtæppe natural/black 70×140: 299,- //Burned wood stol

SE OGSÅ: Fødselsdagsgave til mig selv // Sådan tjener du penge på Instagram // Print selv plakat (jordbæris) // Få styr på børneværelset

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.35Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.46

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsgave til mig selv!