Flashback: En hyldest til de sexede 60'ere!

DIY til børneværelset

Jeg tror aldrig, at jeg har vist jer Villums ‘knagerække’ i fuldt omfang. Grenen har jeg fundet, hvor jeg savede omkring 30 cm af. Herefter snittede jeg al barken af med en hobbykniv – måske ikke det mest optimale værktøj at anvende til formålet, men det gjorde arbejdet 😀 Til slut sleb jeg grenen fin med en slibeblok og lidt sandpapir. For at runde af, gav jeg den lidt klar lak.

Kæderne er købt i Bauhaus efter mål, hvor jeg hang dem op i to kroge i loftet. Selve S’erne er også fra Bauhaus til ca. 16 kr. pr. stk. Jeg har dog foretaget en lille beskeden ændring af dem. Dutterne i hver ende er oprindeligt røde – og den farve kan jeg ikke udstå, så jeg malede dem mint-grønne for at matche hans tremmeseng 🙂

Denne DIY kan også anvendes til entreen, soveværelset eller til køkkenet til ophæng af viskestykker f.eks. Generelt kan jeg bare godt lide, at få ting væk fra gulvet, og gøre større brug af vægge og loft. På den måde kan man manipulere med et rum, for at få det til at fremstå større 🙂

Skærmbillede 2015-04-11 kl. 10.45.33〈 ♦ 〉

For mere inspiration til børneværelset:
Få styr på børneværelset // V’s værelse: Stjæl stilen // Et voksen-venligt børneværelse // Inspiration til børneværelset // Kreativt børneunivers

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
Flashback: En hyldest til de sexede 60’ere // En trist dag, godnatkrammer og plakatønsker // Gaveideer til konfirmanden // Pendel-guide: At vælge den rigtige loftslampe

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.35Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.46

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flashback: En hyldest til de sexede 60'ere!