Jeg anmelder: Den største klassiker?

En personlig krise og møbelfavoritter

Godmorgen rødder! 😀

Denne weekend har jeg som nævnt i dette indlæg været en lille smule trist. Villum har i en længere periode haft en seriøs Albert-fase, og har ganske enkelt fundet sin mor 100% uinteressant! Jeg har haft lidt svært ved at tackle det, må jeg indrømme.

Villum er dele barn, hvilket vil sige, at vi, Albert og jeg, deler ham 50/50 med hans far og bonusmor. Derfor er vi vandt til at savne ham en hel del, de perioder han ikke er hos os. Hvilket så gør det endnu sværere, når Villum endelig er tilbage hos os igen, faktisk udelukkende foretrækker Albert. Derfor befinder jeg mig lidt i en situation, hvor jeg savner ham helt ubeskriveligt. Dog begyndte Villum at opsøge mig lidt igen i går – f.eks. insisterede han på, at jeg skulle mysse ham godnat flere gange i løbet af aftenen, før han faldt til ro. Kæmpe forløsning for mit vedkommende! Jeg skal selvfølgelig lige nævne, at jeg også kan bruges i situationer, hvorfor der skal fedtes eller plages om noget, der forbliver jeg det svageste led. 😀 Jeg håber dog stadig på, at den her fase snart går over!

Derudover har jeg gjort mig en del tanker omkring job og uddannelse, som hænger som en slags pinsel over mit hoved i hverdagen. Ikke fordi jeg ikke vil i gang, men jeg har så aldeles svært ved at finde min rette hylde på arbejdsmarkedet. Jeg er en ret atypisk karakter, der praktisk talt er drevet af lyst. Jeg har siden folkeskolen misundt mennesker, der har den egenskab at slå robotten i sig selv til → Som faktisk er noget så gavnligt! Jeg kan dog afsløre, at jeg er noget tættere på et job end en uddannelse. Det skal lige siges, at jeg har en ungdomsuddannelse, men jeg afbrød mit studie på socialrådgiver uddannelsen grundet manglende engagement og interesse for faget. Siden har jeg mentalt knoklet for at finde et lykkeligt alternativ.

Jeg kan jo ikke satse på at blogge resten af mit liv – i hvert fald ikke hvis det skal fungere som min primære indtægtskilde! Det er jo ikke for sjov, at jeg har øgenavnet: Umulie 😀

〈 ♦ 〉

En helt anden ting er, at jeg faktisk sjældent viser møbler frem herinde. I går sad jeg og skamsorterede alle mine indlæg, for at gøre søgningen langt nemmere for jer 😀 Og det viser sig, at jeg tilsyneladende har en tendens til at vise nips frem! Hvilket jeg jo også er stor forbruger af 😀

Derfor har jeg samlet nogle møbel-favoritter til jer nedenfor, og må samtidig også lige tippe jer om en ny website, jeg først lige har opdaget: Room21 → En af de der hjemmesider, der bare har det hele!

Skærmbillede 2015-04-12 kl. 07.55.041. Egetræ spisebord // 2. Sofa bænk // 3. Muuto stol // 4. Chest of drawers // 5. Verso hylde stige // 6. Grøn messing sofabord //  7. Flos væglampe // 8. Tolix stol // 9. House Doctor bakke bord // 10. Factory 8 // Indeholder affiliate

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
Indlæg, du er gået glip af // Jeg anmelder: Den største klassiker // DIY til børneværelset // En trist dag, godnatkrammer og plakatønsker

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.35Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.46

1 kommentar

  • Puha, Jonas har også haft far-fasen. Den er bare super hård fordi at hver gang jeg holdte ham, så ville han hen til far. Det trækker tænder ud!

    Du skriver om at slå robotten til, og jeg mener 100 % at det ikke er det rigtige at gøre! Vær du glad for, at du SKAL mærke efter hvad der er godt for dig 🙂 Tænk at arbejde 8 timer hver dag, med noget som egentlig ikke fanger en.. Puha!

    Glæder mig til at høre mere om dine uddannelses planer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg anmelder: Den største klassiker?