Stjæl stilen #3

Status på soveværelset!

Godmorgen søde læsere! Jeg sidder i skrivende stund med et plaid tæt viklet omkring kroppen – imens jeg tømmer en kande kaffe! Vi har friweekend, så derfor er jeg lige stået op. 😀 Man må sove, når man sove kan! Nå, men jeg har i en længere periode nævnt, at jeg er ved at samle møbler ind til en komplet renovering af soveværelset. Og det begynder så småt at ligne noget nu! Ønskelisten dertil så nogenlunde sådan her ud: Nyt sengestel, ny madras, nyt billede: ‘The old lady’ fra House Doctor, ny loftslampe, nyt gulvtæppe, nyt spejl, nyt sengetæppe og et nyt skrivebord! Dejlig beskeden liste, ikke ;)?

Jeg har længe drømt om et sengestel samlet af rør! Derfor har jeg brugt utallige timer på at lave en såkaldt “markedsscanning”: Hvor er det billigst? Hvor kan jeg få lavet det, præcis som jeg vil have det? Og nu er jeg langt om længe i dialog med en producent! Jeg skal efter dette indlæg, sende ham en tegning med mål, og så bliver min drøm til virkelighed! Jeg lover jer, at så snart stellet havner i min lejlighed får i både billeder og information, så i også har mulighed for at få et. Derudover har vi faktisk også bestilt en ny madras, som jeg glæder mig ret meget til at teste!

Jeg lod mig inspirere en hel del af mit tidligere indlæg: Stjæl stilen #1 som var et helt fantastisk soveværelse. Og derfor har jeg besluttet at vores lagen og sengetæppe skal være en billig og ret sej løsning: DIP DYE! Jeg har tænkt mig at købe et billigt lagen og sengetæppe i IKEA, som jeg dypper i noget farve og forvandler til himmelagtige tekstiler i grå-sorte nuancer. Jeg laver en DIY til jer, når jeg har været i IKEA og høste materialer.

Derudover har jeg også brugt en del tid på at finde den billigste pris på ‘The Old lady‘ fra mit yndlings brand: House Doctor, som faktisk koster omkring 4500,- de fleste steder. Men det kan faktisk fås for sølle 3150,- HER! Alt afhængig af hvordan min løn ser ud d. 1. maj, så er dette min største prioritet!

For en uge siden fandt jeg et gigantisk spejl i storskraldet, som faktisk stregede ‘nyt spejl’ fra ønskelisten. Jeg gør nok en lille smule ved det da kanten er bøg → Jeg kan ikke særlig godt lide bøg! 😉

Status er derfor, at vi mangler gulvtæppe, skrivebord og loftslampe! Men mon ikke jeg finder noget i en fart! For jeg begynder at blive utålmodig efter en forandring!

Skærmbillede 2015-04-18 kl. 11.23.00◊ Photokredit: House Doctor ◊

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
Stjæl stilen #1 // Stjæl stilen #2 // Stjæl stilen #3 // Guide til skråvægge: Sådan manipulerer du med pladsen // Rabatkode til Trendyliving // Fantastiske fund fra IKEA // Make-over: Teaktræ fornyelse til en 10’er // Sådan deler du din Monstera

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.35Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.46

1 kommentar

  • Det lyder godt nok spændende! Jeg glæder mig til at se resultatet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjæl stilen #3