Favorit IKEA hacks #1

Et definitivt farvel!

Det er ikke mere end et halvt år siden, jeg havde en ret intens pastel periode! Faktisk kunne jeg slet ikke få nok af det! Jeg er stadigvæk tosset med pasteller, men jeg fandt også hurtigt ud af, at jeg ikke følte mig rigtig hjemme i omgivelserne. Det blev på en måde lidt for tøset til mig. Jeg har derfor langsomt fundet lige præcis den smag, som fører et lighedstegn direkte til mig. Dog har jeg stadig små levn fra min pastel periode i lejligheden, og i dag siger jeg simpelthen definitivt farvel til den tid!

Hele formiddagen har jeg brugt på skrue ting ned fra væggene i soveværelset – hvor vi stadig har farverne: mint og pastel grå – faktisk også en sort væg, men alt skal simpelthen nulstilles. Derfor har jeg fyldt alle huller ud og vasket alle vægge ned, så de er klar til en sprit ny start! Min pastelperiode er om lidt et officielt afsluttet kapitel. Nedenfor slutter jeg lige af med at hylde nogle af mine pastelflip! 😀 Ps. den lille mus der står nederst på billedet i ført ble er Villum! Han var min flittige hjælper, da der skulle laves kanter 😀 (Nogle af billederne er lidt forvrænget, fordi jeg skulle have dem alle til at passe på en A4 😀

pastel〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
Favorit IKEA hacks#1 // GUIDE: Til dig der gerne vil blogge // Derfor er jeg en dårlig kæreste #2 // Print selv plakat #5 // IG-anbefaling: unikke kvadratmeter // Jeg er helt umulig! // Stjæl stilen #4: Industrielt kontor // Her står jeg simpelthen af! // Fortryllet af pasteller

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.35Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.46

2 kommentarer

  • Pernille Sørensen

    Håber jeg er heldig, hvor er koppebrikkerne fra? Som RC kruset står på? De er ret så fine:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorit IKEA hacks #1