GUIDE: til dig der gerne vil blogge!

Favorit IKEA hacks #1

Godmorgen kære læsere! Jeg har fundet en ny favorit kategori på Pinterest: IKEA hacks! Jeg er først lige blevet bekendt med, hvad pokker det betyder, så jeg forklarer lige ganske simpelt: Det betyder, at man forvandler et IKEA produkt til noget sejere 😀 Jeg stødte på nogle hacks i går aftes, som jeg simpelthen er nødt til at vise jer. I ved jo efterhånden godt, at jeg savler over et industrielt look, så derfor er jeg naturligvis begejstret for disse make-overs :D!

〈 ♦ 〉

Skærmbillede 2015-04-23 kl. 09.08.55Skærmbillede 2015-04-23 kl. 09.22.46På det første billede har vedkommende forsøgt at lave et patineret skab med inspiration fra et gammelt møbel. Normalt er patina i høj kurs – faktisk også kunstigt fremstillet patina, som producenterne selv påfører et møbel inden distribution. Hvis nogle af jer ikke helt ved, hvad patina betyder, så skal jeg forsøge at beskrive det. Patina betyder: slitage, brugsspor og ælde, der med tiden bliver tydeligere på f.eks. et møbel. Mange er utrolig charmeret af patina, fordi det er uperfekt og unikt. Møblet bliver tildelt sin helt egen sjæl og historie, der er med til at øge værdien.

Derfor er den første transformation af IKEA PS skab, som i kan finde HER en kæmpe money-saver! Hvis man skulle betale sig fra et lignende møbel med slitage kan det nemt koste 6-8.000 kr. Jeg vil frygtelig gerne gerne lave en lignende DIY som billede 1 til Villums værelse. Men indtil da, må i nøjes med denne engelske guide HER. For mere info om billede 2, klik HER!

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
Print selv plakat #5 // IG-anbefaling: unikke kvadratmeter // Jeg er helt umulig! // Stjæl stilen #4: Industrielt kontor // Bedre sent end aldrig // Her står jeg simpelthen af! // Fortryllet af pasteller // DIP DYE // En uhyggelig kult

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.35Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.46

3 kommentarer

 • Louise N

  Hej Julie. Vil du ud med hvad du hedder på Pinterest? Jeg vil nemlig mægtig gerne følge dig 🙂
  Tak for lækker blog og IG!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise 😀
   Jeg bruger faktisk ikke rigtig min pinterest. Jeg var ikke klar over, hvad jeg hed derinde før du spurgte 😀 Men jeg hedder: julie7252 – og min konto derinde er frygtelig uinteressant. Jeg bruger den kun til at høste inspiration 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise N

   Haha okay okay, men tak for svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE: til dig der gerne vil blogge!