Derfor drypper din Monstera!

Så meget kan du bruge kokosolie til!

Skærmbillede 2015-04-26 kl. 12.57.41Hvis der er noget, jeg elsker, så er det, når et produkt viser sig at være et mirakelmiddel. → Lidt ligesom eddike og natron, som i kan læse om HER! I dag er det dog kokosolien, som fortjener en hyldest, fordi man simpelthen kan bruge det til utallige formål. Jeg har derfor samlet nogle personlige og lånte erfaringer, man kan bruge kokosolie til.

Madlavning

1. Kokosolie kan bruges til at stege næsten hvad som helst – og kan tilføjes i diverse retter, salater og smoothies. I øvrigt smager det virkelig godt til ovnbagte sweet potatos! Man mixer de skiveskårene kartofler i en pose med kokosolien, inden de lægges i ovnen. Eller til at svitse mandler på panden.
2. Morgen-shot: Det er jo ret moderne med de her morgenshots af forskellige olier, og kokosolie skulle være vanvittig sundt at spise uden andet tilbebehør → Faktisk siges der, at det kan give et slags energy-boost, som et supplement/alternativ til kaffen. Dog synes jeg tanken om at spise en skefuld kokosolie, virker lidt ulækkert. Nogle vælger simpelthen også bare at fyre en skefuld kokosolie i kaffen! I øvrigt smager det godt i en kop The 😀

Skønhed og Hudpleje

3. Kokosolie kan bruges som “barberskum” i badet og fungerer på samme tid som en ‘moisturizer’ → Hvis man ønsker helt glatte og bløde stænger 😀
4. Et godt hudpleje tip er at smøre ansigtet med kokosolie om aftenen inden sengetid, det gør virkelig underværker! Kan også snildt bruges som bodylotion efter et bad.
5. Ved at mixe sukker og kokosolie kan du bruge blandingen til en body-scrub, som efterlader huden dejlig ren og blød.
6. Brug kokosolien til at blødgøre tørre albuer eller fødder.
7. Kokosolie kan også bruges som make up fjerner, og har faktisk også en bonus-effekt: nemlig at den styrker dine øjenvipper og tilmed gør dem længere.
8. Det kan også bruges til røde barnenumser.
9. Kokosolien kan være et forebyggende middel mod strækmærker under graviditet.
10. Fungerer også som et effektivt erstatningsprodukt for ‘after-sun‘, hvis man har høstet lidt for meget sol!
11. Kokosolie kan også anvendes til hårkur. Et godt tip er at massere spidserne ind i olien inden sengetid, børste håret igennem, og sætte det op i en knold eller hestehale. Om morgenen kan du skylle håret igennem, og vupti: lækre og bløde spidser!
12. Du kan også bruge det som slags “hair-control“, f.eks. når jeg glatter mit hår, kan håret godt lide at stikke ud til alle sider. Her kan man bruge kokosolien til at få al håret til at makke ret! 😀
13. Hvis du har skåret dig eller faldet på cyklen og fået hudafskrabninger, kan du smøre en lille smule kokosolie på, som holder såret sundt.
14. Nogle påstår at kokosolie også bidrager til hvidere tænder, jeg har ikke selv afprøvet det endnu, men en lille klat på tandbørsten – skulle ikke bidrage til en sund rensning, men også en slags tandblegning. 😀

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
Derfor drypper din Monstera // I er nødt til at se dette! // Post-fødseslsdagstanker og et mindre break down // Spirende tendens: Fotografikunst // Så blev det desværre tid // TIP: Magasin på tilbud // 30% rabatkode til ELLOS

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.35Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.46

5 kommentarer

 • Lyder som et mirakelmiddel, jeg skal til at bruge noget mere! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg gurgler munden i kokosolie hver morgen i Ca. 15 min. Det har ikke alene givet mig hvidere tænder, men har også hjulpet på tandsten hvilket jeg har haft meget af, jeg får ikke isninger i tænderne længere og mit tandkød er blevet sundt igen. Det detox’er også kroppen for urenheder (så lad endelig være med at slut olien da der bliver fyldt med giftstoffer fra kroppen) slå Oil Pulling op på Google for mere info. Det er det bedste jeg har gjort for min krop længe. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En klassekammerat påstår, at det også kan bruges som glidecreme.

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvis du vælger at bruge det som hårkur, så HUSK AT BRUGE SHAMPOO inden du kommer vand i håret 🙂
  Ellers preller det blot af, som vand på en gås 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et vidundermiddel! 🙂 Jeg har også læst at hvis man “gurgler” det i munden i fem minutter, skulle det give flotte hvide tænder. Det skal prøves!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor drypper din Monstera!