DIY guide til origami diamanter, der er til at fatte!

Sådan skjuler du ALLE ledninger!

Jeg er helt overbevist om, at alle kvinder HADER ledninger! Det er lidt som om, at mænd ikke rigtigt går og sprænger deres hoveder i stykker med lignende frustrationer på dette område. Det forstår man jo i grunden ikke? “Ledninge-rod” kan få hvilket som helst rum til at fremstå sjusket og ufærdigt. Det er jo ikke ligefrem det, vi drømmer om, at vores hjem skal signalere! De sidste par år er jeg begyndt at bruge ledningeskjulere alle steder i vores hjem. Man kan få dem i utallige størrelser og bredder i byggemarkeder → til ikke en dyt! MEN jeg har desperat manglet noget til at skjule større bundte ledninger i. Faktisk synes jeg lige, at i skal have lov til at se de mest kritiske ledninge-mareridt herhjemme!

image(24)Her har i så det ucensurerede kabel-mareridt! Jeg har førhen formået at skjule det værste af det, men jeg var simpelthen nødt til at finde på noget! De ledninger er i vejen på alle billeder, jeg gerne vil tage! Ha ha! Jeg ved, at i kender det! 😀

image(23)Dette monster af en kabelsamling er vores antennekabel, som fører ind til soveværelset. Kablet i mindre størrelse var selvfølgelig for kort! Så jeg har forsøgt at samle det under vores rullebord i stuen – og det provokerer mig grænseløst hver eneste gang, jeg vil tage et billede i den retning, så kommer de lorte ledninger med! MEN! Jeg har simpelthen fundet en løsning nu. Kabelbokse med plads til at fyre utallige ledninger i – med udgange i begge ender. SÅ fedt! Og så fås de både i sorte og hvide! Halleluja!

Skærmbillede 2015-04-27 kl. 12.14.21Affiliate: Cableboxen finder i HER

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
DIY: Høje paneler med IKEA rammer // Så meget kan du bruge kokosolie til // Derfor drypper din Monstera // I er nødt til at se dette! // TIP: Magasin på tilbud // 30% rabatkode til ELLOS

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.35Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.46

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY guide til origami diamanter, der er til at fatte!