IG-anbefaling: Kvinden, der kan få alt til at gro!

Stjæl stilen: Budget-venligt kontorområde

Nu er jeg jo helt tosset med de her Rio net, som faktisk ikke koster særlig meget – og som kan fås i alle byggemarkeder. Hvis man spørger pænt, kan man sagtens få en medarbejder til at klippe nettet til i præcis den størrelse, man vil have. (Dog skal man stadig betale for hele stykket – altså også det der klippes fra). Et kontor område behøves ikke at smadre budgettet fuldstændigt. Det kan sagtens fikses ganske budgetvenligt, som jo passer os alle sammen ret godt ;)! Derfor har jeg fundet et lille forslag til jer 😀kont0r

◊ Fotokredit HER ◊

Affiliate // House Doctor saks HER // Opbevaringskasser HER // Skammel HER

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
IG-anbefaling: Kvinden, der kan få alt til at gro! // DIY: Høje paneler med IKEA rammer // Så meget kan du bruge kokosolie til // Derfor drypper din Monstera // I er nødt til at se dette! // TIP: Magasin på tilbud // 30% rabatkode til ELLOS

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.35Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.46

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IG-anbefaling: Kvinden, der kan få alt til at gro!