7 nyttige råd til styling af din blog!

21 favoritter fra Room 21

Min nye yndlings webshop hedder: Room21 → De forhandler alle mine yndlingsmærker og så har de et virkelig bredt sortiment, hvilket jeg er stor fan af! Jeg har derfor opstillet mine 21 favoritter til jer! SÆRLIGT er jeg lun på den sennup farvede HAY stol til køkkenet! Den farve vokser på mig!

Untitled-1Affiliate // 1. Glasklokker HER // 2. Frankling lysekrone HER // 3. House Doctor uldplaid HER // 4. Rullebord HER // 5. Sofa HER // 6. Pude HER // 7. Vandkande HER // 8. Hay Bella HER // 9. Björk puf HER // 10. Krukke HER // 11. String valnød/sort HER // 12. Krukkestativ HER // 13. Monstera plakat HER // 14. Tolix stol HER // 15. House Doctor lyskæde HER // 16. Kommode HER // 17. Menu lampe HER // 18. Sennup about a chair HER // 19. Marmor skrin HER // 20. Egetræ sofabord HER // 21. Kelim tæppe HER

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
7 nyttige råd til styling af din blog // Guide: Sådan fjerner du baggrunden på et billede // IG-anbefaling: WAUW! // Sådan skjuler du alle ledninger // DIY guide til origami diamanter // Stjæl stilen: Budget-venligt kontorområde

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.35Skærmbillede 2015-04-01 kl. 21.54.46

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 nyttige råd til styling af din blog!