IG-anbefaling: WAUW!

Sådan indretter du dit mikroskopiske badeværelse!

Vi drømmer næsten allesammen om et palæ af et badeværelse, hvor der både er plads til utallige håndvaske, badekar, vaskemaskine og et lille område, hvor vi kan sortere og folde vores vasketøj i luksuøse omgivelser. Vi vil have hele pakken. At drømme kan vi sagtens, faktisk er det måske det, vi mennesker er aller bedst til. Men kan vi nu også imødekomme virkeligheden? Virkeligheden er, at langt de fleste af os er nødsaget til at få det bedste ud af vores 2 km² mikro badeværelser. Hvis vi derfor spørger os selv: “Hvad er altafgørende for et lille badeværelse”? Så vil svaret typisk lyde:

1. At interiøret er petit og røver mindst muligt plads
2. At vores produkter kan velorganiseres, så badeværelset ikke forvandler sig til et kaos
3. At det på trods af pladsen beriger os med en følelse af velvære
4. Det skal være let at holde rent og lækkert

Nu har vi fastslået, hvad vi ønsker os udfra den plads vi har til rådighed. Hvilken udbyder kan så levere disse ovenstående ønsker? Det kan IFÖ! Ikke nok med at IFÖ tilbyder velvære i form af stilrene omgivelser → Så tilbyder IFÖ også en lang række kombinationsmuligheder, så vi får præcis den sammensætning, der matcher vores badeværelser både i stil og størrelse.

Nedenfor har jeg udplukket to af mine favoritter fra serien SenseFørst og fremmest må jeg altså hylde disse fuldstændig geniale opbevaringssystemer fra IFÖ, som løser alle mine personlige frustrationer ang. mit mikroskopiske badeværelse. Jeg har på nuværende tidspunkt hverken plads eller mulighed for at opbevare alle mine produkter samlet, hvorfor de faktisk er nødsaget til at stå på gulvet hist og pist. (I kan måske regne ud, hvorfor jeg aldrig deler billeder af vores badeværelse?) Her er der tilgengæld mulighed for at opbevare alle mine hverdagsprodukter i et organiseret og luksuøst skuffesystem, som faktisk får mig til at se bort fra størrelsen på mit badeværelse.

kkkkkDerudover har jeg altid synes, at vores WC fylder urimelig meget. Det tager mig i øvrigt også altid en krig at gøre rent, fordi jeg simpelthen skal ned på alle fire og kravle forbi radiatoren, der næsten maser mine ribben i forsøget på at fange snavs på bagsiden af WC’et. Derfor er jeg noget så begejstret for IFÖ Sense pladsbesparende WC-ophæng, der udover at fylde halvdelen af det vi har – også er super let at rengøre. Man kan faktisk bare køre en moppe under ophænget, og nemt føre en klud langs bagsiden, og wupti så er der rent! → Ingen bøjede ribben eller beskidte knæ ofret på den konto!

sense◊ I kan læse meget mere om IFÖ Sense HER

〈 ♦ 〉

Et alternativ kan også være IFÖ Renova serien, som opfylder præcis de samme kriterier, vi har for vores minimale badeværelsesplads.

44522-ifo-renova-Showroom644523-ifo-renova-Detail2-1◊ For mere info, spørgsmål og billedegalleri besøg IFÖ HER

〈 ♦ 〉

Untitled-7

   

1 kommentar

  • hanne

    Har du nogensinde været i en københavner lejl., hvis du kalder de der badeværelser for mikroskopiske 😉 Du ved bruser over toilettet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IG-anbefaling: WAUW!