Forførende nyheder!

DIY sneak-peak!

I går faldt jeg over en helt fantastisk DIY, som jeg allerede har planlagt at lave i morgen. Meningen er, at jeg vil lave nogle ringe til at hænge i soveværelset, hvor jeg kan hænge tørklæder eller min favorit uldcardigan, der fungerer lidt som min morgenkåbe. Dog ville denne DIY også være absolut genial til badeværelset, som er vist på billedet. Et alternativ kunne også være i køkkenet til viskestykker.

Untitled-1Dette skal du bruge

1. Træringe fra Trævarefabrikernes Udsalg (To stk for 149.-) Tak for hjælpen til mine kære følgere på IG, der hjalp mig med at spore disse ringe!
2. Hultang – kan købes i alle hobbyforretninger
3. Læderremme. Jeg køber normalt mine læderremme i Hoffmann Hobby i Aarhus – men til dette projekt, kan man også sagtens bruge bælter. Jeg overvejer kraftigt at bruge nogle mørke læderbælter fra f.eks. H&M for at opnå et mere rustikt look.
4. D-ringe (Kan fås i hobbyforretninger)
5. Krog til loftet
6. Sidst skal jeg have fundet nogle dimser, der kan samle bæltet over ringen og øverst ved D-ringen, så bæltet/remmen ikke hænger over flagrer. Hvis man bruger en alm rem, skal denne jo også sættes fast, for at kunne være bæredygtig – modsat bæltet, hvor man bare kan spænde det. Jeg skal lige overveje, hvilke lukninger jeg gerne vil have 🙂

Fremgangsmåden lander på bloggen i morgen med en masse billeder 😀

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
 Min bloggerformue // Forførende nyheder // 21 favoritter fra Room 21 // 7 nyttige råd til styling af din blog // Guide: Sådan fjerner du baggrunden på et billede // IG-anbefaling: WAUW! // Sådan skjuler du alle ledninger // DIY guide til origami diamanter

〈 ♦ 〉

Vil du følge med via Bloglovin? Klik på billedet ↓

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forførende nyheder!