DIY sneak-peak!

En lækker lille sag!

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 22.23.34Fotokredit her

Jeg har lige fundet den her lampe på Pinterest – jeg synes faktisk selve designet er enormt nuttet. Umiddelbart ser den ud til at være ret nem at lave. Det kræver en dåse – et bor, der skal bores i bunden, for at få plads til ledningen. To små skruer, der forsigtigt bores ind i siderne på dåsen, som det tynde metal/tykke ståltråd skal foldes rundt om. Selve dekorationen kan man jo lave som man vil. Jeg ville nok lave et rustikt look med noget voks og sandpapir. Måske jeg skulle forsøge :D?

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
DIY sneak-peak // Min bloggerformue // Forførende nyheder // 21 favoritter fra Room 21 // 7 nyttige råd til styling af din blog // Guide: Sådan fjerner du baggrunden på et billede // IG-anbefaling: WAUW! // Sådan skjuler du alle ledninger

〈 ♦ 〉

Vil du følge med via Bloglovin? Klik på billedet ↓

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04

1 kommentar

  • Camilla

    Jeg er en helt ny følger og er allerede mega vild med din blog. Det eneste jeg synes du kunne gøre bedre det var at når du fortæller om et DIY, så ville det være dejligt hvis du lavede en video eller en grundig beskrivelse step by step med billeder af hvordan man gør, da det ellers godt kan blive lidt forvirrende. Ellers keep up the good Work!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY sneak-peak!