Mine allerbedste malerråd!

18 lækre plakat-nyheder!

Imens jeg venter på at mine æbleskiver bliver færdige i ovnen, (Jeg fandt dem sgu i Fakta i dag. YES) så vil jeg lige vise jer nogle af de lækreste plakatnyheder fra Justspotted! Jeg er i øvrigt tosset med den hjemmeside – særligt fordi deres tryk er budgetvenlige! Tjek i øvrigt lige plakat nr. 1 → Apodi Opsis = The act of mentally undressing someone! HA HA! Jeg er vild med den! 😀 Derudover er jeg tosset med billederne af dyreunger, som jo er oplagte til børneværelserne.

Untitled-14Untitled-14◊ Affiliate: I kan finde alle nyheder fra Justspotted HER

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
10% rabatkode til Livingshop // Guide: Sådan maler du som en mester // DIY sneak-peak // Min bloggerformue // Sådan skjuler du alle ledninger

〈 ♦ 〉

Vil du følge med via Bloglovin? Klik på billedet ↓

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine allerbedste malerråd!