10% rabatkode til Livingshop!

Mine allerbedste malerråd!

Som lovet vil jeg lige diske op med nogle malertricks, som jeg har haft stor gavn af. I ved måske efterhånden godt, at jeg maler ret ofte? Dels fordi jeg er ufatteligt impulsstyret, men også fordi jeg ofte skifter mine yndlingsfarver ud. Stakkels vægge i øvrigt, de må være noget så stressede! 😉

〈 ♦ 〉

Første trick er både tidsbesparende og nemt. Jeg hader at tape op, som de fleste andre vil jeg bare gerne i gang med arbejdet, så jeg hurtigst muligt kan indrette på ny! Noget, jeg tidligere har brugt alt for langt tid på, er at tape op rundt om stikkontakter, og det ender altid med, at der alligevel havner maling på dem! Derfor er et godt trick at boy cutte alt hvad der hedder tape rundt om dørhåndtag og stikkontakter, og i stedet bruge tynde pensler – som dem jeg har indsat på billedet 😀 ! Resultatet bliver super godt og linjerne bliver mere præcise, fordi man ikke står og fægter med store klodsede pensler.

Skærmbillede 2015-04-30 kl. 17.37.25Næste trick vedrører rengøringen af sit malergrej! Jeg har smidt utallige pensler, ruller og bakker ud, fordi jeg simpelthen ikke orkede at gøre det rent efterfølgende! Tit har jeg heller ikke kunne fjerne al malingen fra penslerne → Hvilket er så irriterende, fordi de begynder at drysse, når man efterfølgende gerne vil bruge dem igen.

Du kan ligge alle dine skyllede pensler og ruller i en balje med halv eddike og halvt vand, dette får ikke kun malingen til at frigøre sig fra hårene, men det styrker også penselen generelt. Du kan også gøre dette, hvis du har gamle pensler/ruller, der er blevet en smule kedelige eller slidte. Det samme kan gøre med make up børster! 🙂

Skærmbillede 2015-04-30 kl. 18.04.45
Hvis du gerne vil slippe for at rengøre malerbakken, kan du bare pakke den i noget afdækningsplast inden du hælder maling i den, så forbliver den ny. 🙂

Sidste tip er angående maling! Jeg maler som sagt en del, og jeg har, hvad der svarer til en SU-lignende indkomst. Derfor er jeg også tvunget til at gøre mig nogle tanker om, hvilken maling, der er billigst. Det sidste år har jeg udelukkende brugt Bauhaus’ eget mærke: Swing color, der både fås til loft, væg og træ/metal. Sammenlignet med andre mærker, kan du spare helt op til 300 kr. pr. liter.

〈 ♦ 〉

I dag købte jeg 10 liter råhvid maling. (De blander i alle farver) for i alt 400 kr. De var dog på tilbud i dagens anledning, men hvis man igen sammenligner koster 1 liter maling hos andre kendte mærker 250-400 kr. Hvilket er fuldstændig vanvittigt. Når Swing color ikke er på tilbud koster 1 liter 99,-. Jeg plejer at bruge 1 enkelt liter til en af vores skråvægge.

I kan se, hvordan Swing color serien ser ud i mit tidligere indlæg: Guide: Sådan maler du som en mester! → Gode råd til proces og fremgangsmåde 🙂 Jeg håber disse malerindlæg bidrog til lidt fifs 😀

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
10% rabatkode til Livingshop // Guide: Sådan maler du som en mester // DIY sneak-peak // Min bloggerformue // Forførende nyheder // 21 favoritter fra Room 21 // 7 nyttige råd til styling af din blog // Guide: Sådan fjerner du baggrunden på et billede // Sådan skjuler du alle ledninger

〈 ♦ 〉

Vil du følge med via Bloglovin? Klik på billedet ↓

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04

2 kommentarer

 • Anne

  Hej Julie,

  Tak for lækker inspiration i din blog, tænkte på hvordan kvaliteten på swing Colorado er ? Kan den afvaskes/rengøres uden malingen vaskes med af ?

  Hilsen
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne – Jeg synes faktisk, at Swing color gør det godt! Kvaliteten har jeg også været tilfreds med. Det er kun på de sorte vægge, at der kan komme en bitte bitte smule farve med, hvis man sådan “skrubber” væggene med vand. Hvis man skal male sine vægge over med hvid – efter der har været farver før – skal man være opmærksom på at lige denne nuance kræver nogle lag. Når jeg har brugt swing color med farver, plejer jeg kun at give to lag. Den hvide dækker ikke så godt som de andre. Derfor skal man lige give ekstra lag. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10% rabatkode til Livingshop!