TIP til Grenes potter med hul i bunden

Design vs. budget: Best light vs. Markslöjd

Det er efterhånden lidt tid siden, at jeg har lavet et Design vs. budget indlæg til jer, som jo er en af mine yndlings kategorier! Denne gang har jeg fundet et billigt alternativ til de lækre Best Light væglamper, som koster 3495,- → hvorimod mit alternativ koster 299,-

Skærmbillede 2015-05-05 kl. 11.45.44

Affililate // Best light (HER) // Markslöjd (HER)

〈 ♦ 〉

Relaterede indlæg:
Design vs. budget: Elkeland vægtæppe // Design vs. budget: Christian Dell vs. Ellos // Design vs. budget: Rulleborde // Design vs. budget: Glaskuglelampe // Design vs. budget: Nomess og de fine alternativer

〈 ♦ 〉

Vil du følge med via Bloglovin? Klik på billedet ↓

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04

1 kommentar

 • Pernille Sørensen

  Hej Julie

  Jeg har ikke kommenteret på dine indlæg før, men må sige at din blog er rummelig – og det er SKØNT! Jeg har læst blogs i et års tid nu og flere blog er faldet fra i forhold til min læselyst. Desværre formår mange ikke at skab variation – MEN det formår du til UG!
  Fortsæt dine skønne indlæg.

  Nå men til det jeg faktisk ville skrive:
  Godt alternativ du har fundet til Bestlite serien by GUBI (ja jeg er vel lidt nørdet når jeg sidder med indkøb af lamper til daglig 🙂 ) Man kan altid snakke kvalitet, design m.m., men budget alternativet er faldet godt ud !

  God dag til dig :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP til Grenes potter med hul i bunden