I kan stadig nå det!

Nyt skrivebord!

Her sidder jeg så på min yndlingsstol med min yndlings kop, hvor dampende kaffe er hårdt presset af mine forventninger om, at den skal gøre mig frisk. For jeg har en del ting, jeg gerne vil nå i dag. Bl.a. vil jeg gerne lave et skrivebord ud af denne dør, jeg købte i går på DBA. Den skal højest sandsynligt have et par snit med stiksaven, og så skal der ellers bare slibes og pudses. Låsen skal også afmonteres og erstattes med noget fancy 😀 For pokker, hvor jeg ønsker mig et værksted! Eller bare et hobbyrum, hvor jeg kan opbevare maling, mit værktøj, mine redskaber og alt mit gejl, jeg høster hist og pist.

Derudover kunne jeg godt tænke mig at lave mine små ringe, som skal hænges op med bælter ved siden af vores gasa stativ. Jeg mangler i øvrigt også at hænge min Molecular lampe op… Jeg må dog indrømme, at jeg mest af alt bare har lyst til at kaste mig i sengen og blive der hele dagen – eller bare indtil frokost, hvis andet ikke er muligt! 😉 Jeg kunne snildt parkere mig i dynelandskabet og gå på inspirationsjagt og opdage en masse nye kreative hjerner! Et kompromis må lyde, at jeg snupper endnu en time på øjet, inden pligterne kalder. 😀

image〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
Guide #2: Eames make-over: retro ben // Sådan giver du dine møbler et vintage-look //Guide #1: Eames make-over // Ugens favorit møbel: RAY sofabord // Et stykke med industri

〈 ♦ 〉

Vil du følge med via Bloglovin? Klik på billedet ↓

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I kan stadig nå det!