Loppe-guide: Aarhus

Her finder du lækre papir poser

7707da09890a1552cc93b097158c7128 Fotokredit: Purple Area

Jeg faldt tilfældigvis over dette billede, hvor jeg simpelthen blev nødt til at finde lignende papirposer til nogle af mine planter. Jeg er tosset med den brune farve på poserne – og det lykkedes mig at opspore nogle, der minder om → fra House Doctor, som i kan finde (HER). Naturligvis har mit yndlingsbrand dem, svigter mig aldrig 😀 ha ha! De fås i øvrigt i både brune og hvide.

– Inderholder affiliate

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
Loppe-guide: Aarhus // 10 geniale husråd // IG-anbefaling + et kæmpe tak // DIY med gymrings // What a rip off! // En drøm går i opfyldelse // Nye rødder + Mickey Mouse kaktusforhandlere // Et godt retro-tip // 12 uundværlige råd til at indrette små rum

Du er mere end velkommen til at følge med via Bloglovin, eller holde dig opdateret på min personlige webshop. Bare klik på et af ikonerne ↓

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12

 

3 kommentarer

  • Man man også gå forbi diverse blomsterhandlere osv. og spørge om man må købe et par papirsposer til at tage med hjem. Så sparer man i hvert fald en hel del! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Disse nøjagtige poser, i både brun og hvid sælges på trendybox.dk 🙂 jeg jeg dem nemlig 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loppe-guide: Aarhus