Her finder du lækre papir poser

Tæppe favoritter

Har i lagt mærke til, hvor mange fede tæpper, der er kommet på det seneste? I ved jo, at jeg er tosset med House Doctor – og derfor også deres tæpper. Men også andre mærker overrasker mig. F.eks. Ferm Living, som jeg ellers er en lille smule mættet af. Deres kelim tæpper er jo fuldstændig fantastiske. Særligt tæpperne nr. 3 og 4 har jo nogle vildt lækre farver, og så synes jeg, det er en fed måde at style tæppet på – ved at hænge det op på væggen! 😀

〈 ♦ 〉

Untitled-1Affililate // 1. Block gulvtæppe (HER) // 2. Green geometry (HER) // 3. Kelim semicircle (HER) // 4. Kelim tæppe (HER) // 5. Pix tæppe (HER) // 6. Green note tæppe (HER) // 7. Fresh tæppe (HER)

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
Loppe-guide: Aarhus // 10 geniale husråd // IG-anbefaling + et kæmpe tak // DIY med gymrings // What a rip off! // En drøm går i opfyldelse // Nye rødder + Mickey Mouse kaktusforhandlere // Et godt retro-tip // 12 uundværlige råd til at indrette små rum

Du er mere end velkommen til at følge med via Bloglovin, eller holde dig opdateret på min personlige webshop. Bare klik på et af ikonerne ↓

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her finder du lækre papir poser