Rigtige kvinder har en barglobus!

3 bud på lækre billedvægge

Det kan godt være lidt af en udfordring at lave en billedvæg f.eks. over sin sofa. Hvordan pokker skal det hele lige hænge? Derfor har jeg lavet 3 bud på, hvordan man kunne gøre det. 🙂 Plakaterne jeg har udvalgt, har jeg ikke gjort mig nogle større tanker om, de er mere eller mindre tilfældigt udvalgt. Men ser dog lidt mere dekorativt ud frem for bare at tegne sorte kasser 😀 Jeg har dog brugt de samme billeder til alle forslag, for ikke at forvirre jer 🙂

1. Opdel billederne i to områderforbundet med noget andet, som f.eks. et vægtæppe og et aflangt billede.

Skærmbillede 2015-05-12 kl. 22.45.36

2. I vatter og med farvenedtoningAlle billeder hænger snurre lige i vatter og de mørke nuancer placeres fra venstre og nedtones i takt med at plakaterne arbejder sig mod højre. Evt rundet af med en petit lampe, der udfylder en plads på billedvæggen frem for endnu en plakat. Dette bidrager til lidt kant og asymmetri i en ellers meget nøjagtig opstillet væg.

Skærmbillede 2015-05-12 kl. 23.08.09
3. Tilfældigt uden reglerDet kan virke ekstra charmerende og hyggeligt, hvis man mere eller mindre skaber en væg, der virker knap så opstillet. Det medvirker til en mere afslappet atmosfære. 

Skærmbillede 2015-05-12 kl. 23.30.06

Affiliate // POV stage (HER) // Plakater (HER) // Lampe (HER) // Elkeland vægtæppe (HER)

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
Rigtige kvinder har en barglobus // Disse websites snyder dig! // Idé til kontrastpræget billedvæg // Tip til jer med rødder // Kontaststyling med farver // Tema: Mørke og pasteller // TEMA: Kontrasterne i fokus

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rigtige kvinder har en barglobus!