GUIDE: Radiator-fornyelse!

Hjerne-psykologi og fede spejle!

Her sidder jeg kl. lidt i 5 på en helligdag i absolut stilhed – kun forstyrret af få biler, der ganske stille triller gennem gaderne og generere liv. Kaffemaskinen, der brummer og giver mig signal om, at der om lidt er friskbrygget koffein! Og naturligvis fuglene, der afholder deres egen lille morgenkoncert i det fri. Det er mit yndlings tidspunkt på dagen, og mit yndlings tidspunkt at blogge i. Bare mig og min hjerne i nogenlunde uforstyrrede omgivelser.

Apropos hjerne, formår jeg trods tidspunktet naturligvis at udføre diverse underlige overspringshandlinger. F.eks. sidder jeg sideløbende med dette indlæg og læser artiklen: “Den vågne hjerne i den sovende krop“, der fortæller noget om hjernens aktiviteter, mens vi sover. Tilsyneladende er søvnen, det eneste tidspunkt hvorunder hjernen har mulighed for at bearbejde og organisere alle de erfaringer og indtryk, den har gjort os i løbet af en dag.

Så kan jeg undres over, at jeg netop er vågnet op fra en drøm, hvor brune grise faldt ned fra himlen og landede på min sti? Hvad er det lige for en sindssyg erfaring, jeg har gjort mig der, som skal lagres? Men man siger altså også, at drømmene aktiverer hjernens associative zoner. Disse zoner fungerer lidt som en beholder, der skal sammensætte nye erfaringer med det, vi allerede ved og har lagret.

Så spørger jeg igen, hvor kommer de brune grise så fra? Gamle bondegårdsbesøg? 😀 Nå nå, men psykologi var mit absolutte yndlingsfag i skolen, faktisk det eneste fag, jeg kunne synke ned i og reelt studere. Resten var tvangslæsning. Fysik opgav jeg dog allerede fra dag 1. No need to torture my brain with that..

Nå, nok om det! Det jeg skal vise jer, er nogle nyheder, jeg mildest talt er NØDT til at eje fra serien: Day home – en del af brandet Day Birger et Mikkelsen. For noget tid siden lavede jeg en IG-anbefaling som i kan se (HER), hvor jeg lod mig forføre af et spejl, som indehaveren: @annacate har hængende. Nu har jeg endelig fundet nogle lignende.

wimlage copyDet store af dem med låger på, ville jeg elske at have hængende på vores badeværelse! Gisp, hvor er det bare lækkert! I kan finde hele Day home serien lige (HER) ♥

– Indeholder affiliate

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
Guide: Radiator-fornyelse // Hvad er du mon værd som blogger? // Lidt sandheder om at blogge // 15 farverige kontorområder // Så kom Molecular endelig op! // Rabat på opbevaringsposer // IG’s vildeste loppefund

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

GUIDE: Radiator-fornyelse!