Jeg er lampeafhængig!

Om at være til det hele!

Som overskriften så fint indikerer, så har jeg en lidt flyvsk smag, når det kommer til stole. Jeg er bestemt ikke kræsen, som jeg f.eks. er med lamper og tæpper → faktisk er jeg både til hver af disse 4 kategorier nedenfor, hvilke også er de 4, jeg drømmer allermest om i øjeblikket! 🙂 ‘Den dyre’ – også kaldet sadlen, er i det lækreste læder i den skønneste pudderfarve. Y-stolen kender vi jo alle! Men jeg foretrækker den  nu lidt mørk, gerne patineret, så jeg holder lidt øje rundt omkring 😉 Den rustikke er jo bare mig! Den moderne er nok mere et farvecrush. Den der sennepsgule er simpelthen så velkommen i mit hjem for tiden 😀 Hvilken en foretrækker i?

〈 ♦ 〉

Skærmbillede 2015-05-15 kl. 22.36.48

Affiliate // Den dyre (HER) // Den rustikke (HER) // Den klassiske (HER) // Den moderne (HER)

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
Jeg er lampe-afhængig! // IG-anbefaling: Kreativitet på lidt plads // Design vs. budget: Kaffeske // Hjerne-psykologi og fede spejle // Guide: Radiator-fornyelse // Nye papirposer på vej // IG-anbefaling: Blide kontraster

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er lampeafhængig!