Sådan forvandler du grimme fugninger på badeværelset!

Uundværlige rengøringstip til badeværelset

Skærmbillede 2015-05-17 kl. 08.05.291. Rengøring af brusehoved
Jeg er overbevist om, at vi alle sammen kender det at have et brusehoved, der er smurt ind i kalk, måske har det endda tilstoppet nogle af hullerne, så der simpelthen kommer reducerede mængder af vand ud. ØV! Jeg har prøvet mange forskellige løsninger, og dette er klart den bedste løsning!

Skærmbillede 2015-05-17 kl. 07.44.58Fotokredit: Thenymelrosefamily

Kom 1/3 bagepulver + en kop eddike i en lille frysepose. Lad det gerne lige boble færdigt inden du også binder posen fast om brusehovedet med evt. et hårelastisk. Herefter lader du posens indhold virker natten over, og om morgenen kan du fjerne den og faktisk tørre kalken af uden anstrengelse.

2. Fjern tågen på badeværelsesspejlet PERMANENT!
Det her trick er the shit! Det har altid irriteret mig grænseløst, at jeg overhovedet ikke kan få øje på mig selv i spejlet, efter jeg har været i bad! Derfor tager jeg altid make up på i soveværelset efterfølgende. Men jeg gravet lidt i internettet og fundet en kur mod mareridtet!

Man tager et helt almindeligt stykke sæbe og gnubber det på et større område midt på spejlet i lange baner. Når dette er gjort, sprøjter man noget glasrens på spejlet og tørrer sæben væk igen. BOM! Problem solved → ikke bare for nu, men permanent.

→ Andre har også brugt bilvoks eller barberskum til at løse samme problemstilling 🙂

3. Sådan holder du din toiletbørste ren
Ved at hælde lidt grundrens ned i toiletbørsten, holder du den automatisk ren. Der er ikke noget mere ulækkert end en toiletbørste, der skifter farve. No more words needed.

4. Lyn rengøring af toilettet
Når man er meget glad for Cola, så er det lidt foruroligende at finde eksempler på, hvad det ellers kan bruges til. F.eks. kan Cola rengøre WC-kummen på sekunder.

Skærmbillede 2015-05-17 kl. 07.39.53Fotokredit: wikihow

5. Den mest effektive rengøring af fliser
Jeg bruger efter bagepulver til en del herhjemme, det er så genialt! Bla. har jeg næsten lige skrubbet hele vores badeværelse ned ved brug af denne ‘opskrift’:

→ 7 kopper varmt vand, 1/2 kop bagepulver, 1/3 citron saft + 1/4 kop eddike! Fyld det gerne i en tom glasrens spray flaske og sprøjt på badeværelsesgulvet eller væggene med fliser. Lad det sidde nogle minutter, herefter skrub og skyld efter. 🙂

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
Sådan forvandler du grimme fugninger på badeværelset // Is it just Wrong for HAY? // Lokummet i fokus // Hr. Møllers boligfavoritter // Min webshop er åben! // Om at være til det hele // Jeg er lampe-afhængig!

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan forvandler du grimme fugninger på badeværelset!