IKEA hack: Fra indianer til industri

Design vs. budget: Muuto vs. IKEA

Er det bare mig, eller er der en skræmmende lighed mellem Muuto Cover chair og IKEA’s Stockholm valnødsfinér og Esbjörn stol? Måske har i allerede set det, jeg kan godt være lidt langsom i forhold til IKEA, fordi jeg simpelthen glemmer at holder mig opdateret på deres hjemmeside! 😀

Skærmbillede 2015-05-18 kl. 13.00.16

Affiliate // Muuto Cover Chair (HER) // Stockholm valnødsfinér (HER) // Esbjörn stol (HER)

I kan se alle andre Design vs. budget indlæg (HER)

〈 ♦ 〉

Nyeste indlæg:
 IKEA HACK: Fra indianer til industri // IKEA HACK: Fra have til bolig // Uundværlige rengøringstips til badeværelset // Modeplante galleri // Sådan forvandler du grimme fugninger på badeværelset // Is it just Wrong for HAY?

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12

2 kommentarer

 • Mie

  Faldt lige over esbjörn-muuto-cover stolen i IKEA idag! Til 449 kr i rode butikken! Måtte eje den!
  Btw så er jeg head over heels over din blog, din kreativitet og dine dejligt intelligente indlæg. Stor stor stor credit herfra! Keep up the good work, du har hvert fald en fast læser i mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eeej Tusind tak for dine søde ord Mie! Jeg bliver simpelthen så glad!
   Ps. Jeg havde også købt den til den pris 😀 !!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA hack: Fra indianer til industri