IG-anbefaling: Et klassisk hjem

REGISSÖR, du ser dælme godt ud!

Eftersom jeg har forsømt IKEA i længere tid ved simpelthen at negligere deres eksistens, forsøger jeg nu at rode lidt bod på det! – Det har i måske allerede opdaget i løbet af de sidste par dage? 🙂 Måske er jeg også blevet lidt mere opstemt over deres sortiment på det seneste, fordi de rent faktisk formår at skabe nogle moderne møbler, som der er masser af muligheder i. Bl.a. via hacks eller denne helt nye REGISSÖR serie, som jeg absolut ikke kunne drømme om at gøre noget ved. Hvor er det lækkert! Og se lige selve udskæringerne til greb – det er jo som at gense 60’erne. Jeg er imponeret!

Skærmbillede 2015-05-20 kl. 16.42.16

Find hele REGISSÖR serien (HER)

〈 ♦ 〉

Tidligere indlæg:
Styling fra min webshop // IG-anbefaling: Et klassisk hjem // Finalister i #bylassenstylist2015 ifølge mig! // Sofa på budget // Design vs. budget: &Tradition vs. Stavanger // Rustikke DIY fyrfadsstager // Når nej er et nej, ik’å

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IG-anbefaling: Et klassisk hjem