Design vs. budget: PH vs. Copenhagen

Design vs. budget: Panthella & Dome vs. Half moon

Jeg må indrømme, at jeg i denne omgang af design vs. budget har fundet et alternativ, jeg kan lokalisere tilbage til hele to designerlamper. Faktisk ville jeg sige, at der er tale om en krydsning mellem Verner Panton’s populære ‘Panthella’ lampe og Mater’s ‘Dome’ bordlampe. Panthella bordlampen har en vejledende pris på omkring 4.000 kr. fra ny. Maters Dome bordlampe har en vejledende pris på 2500 kr. Er det kun mig, der kan se en lighed mellem disse tre lamper? 😀

Untitled-3

affiliate // Panthella / Dome vs. Half moon

Kilde- og fotokredit: 1/2/3/4

〈 ♦ 〉

Tidligere indlæg:

Design vs. budget: PH vs. Copenhagen // Design vs. budget: Halløj Jielde // Din blog er dit CV // Ikea-hack: Lav dit eget vintage skab // Ikea-hack: lækkert natbord alligevel // REGISSÖR, du ser dælme godt ud!

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12

2 kommentarer

 • Pernille

  Av av, der ramte du mig dybt (:
  Jeg er opvokset med Poul henningsen, Verner panton og Arne jacobsen, har altid haft lamper helt ind i sjælen, en lampe er bare ikke en lampe for mig.
  Derfor bliver jeg også næsten sur over at folk laver kopier, efterligner og bliver inspireret af deres værker. – ejer selv 8 lamper af de tre mænd og kunne aldrig falde mig ind at købe noget der er kopier eller inspireret af dem, det er kunstværker der ikke må efterlignes.

  Men tilgengæld synes jeg hvis jeg ser bort fra min holdning, nogle gode altantiver (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg forstår dig sagtens!! Jeg forholder mig lidt neutralt i disse design vs. budget-indlæg – for mig er det skægt at finde nogle alternativer til et budget, der er begrænset. Jeg ser derfor lidt bort fra etik og morale her 😀 Men jeg forstår dig sagtens!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design vs. budget: PH vs. Copenhagen