Guide: Sådan finder du din personlige stil!

IKEA hack med Knagglig

Jeg tog lige en surfer gennem IKEA’s hjemmeside, hvor jeg faldt over disse lækre fyrretræskasser til blot 59 kr. De kasser ser jeg faktisk flere forskellige muligheder med. Jeg lister dem lige overskueligt op til jer. 😀

1. Man kan stable sin helt egen muuto-lignende reol med dem og samle dem med trælim. Hvis man gerne vil hæve kasserne fra jorden, kan man sagtens samle kasserne med beslag i bunden. Herefter kan man f.eks. montere rullehjul underneden for at gøre den nem at flytte rundt på. Ellers kan man også bare skrue dem op på væggen.

→ Dog ville jeg nok male dem først → evt i flere forskellige farver for at give væggen noget liv. 🙂 Måske endda også kombinere det med lidt bejdse – i ved jeg elsker alt med sprit :D!

2. En anden idé kunne være at stable to eller tre kasser ovenpå hinanden og igen montere hjul under. Dette kunne være hyggeligt til enten badeværelset eller bare til bøger i soveværelset? 🙂 Om ikke andet er det en budgetvenlig løsning med et praktisk formål, den kombination kan vi som oftest godt lide 😀 !

3. Sidst kan man også bruge dem som bed rollers, hvor man simpelthen kan smide sine fortidslevn af grimme dvd’er ned i kasserne og lykkeligt trille dem ind under sengen. I øvrigt ville dette også se ret dekorativt ud på afstand.

Untitled-3-RecoveredVed en simpel søgning på google: “rullehjul”, dukker der et hav af forskellige varianter op! 🙂 Kasserne finder i (HER)

〈 ♦ 〉

Tidligere indlæg:

Guide: Sådan finder du din personlige stil // IG-anbefaling: Gennemført mix af design og vintage // Deja vu fra Kähler // Opdateret kaktus-guide // Futurisk billedvæg – og lidt om Art Deco

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Sådan finder du din personlige stil!