Wauw, nogle nyheder!

Garden by Søstrene Grene

Jeg beklager min manglende aktivitet herinde i dag, rødder! Jeg har en lille mus med øjenbetændelse, og prioriteringen har derfor været at lege med traktor og bage kanelkage 😀 Mens der nu er ro i hytten og kaffe på kanden, kan jeg i ro og mag nørde videre herinde! 🙂 Jeg skal nemlig lige gøre jer opmærksom på denne lækre Garden-serie fra Søstrene Grene, der allerede nu er i butikkerne. Sortimentet indeholder både kurve, potter, kasser og masser af zink. Derudover kan man også finde en masse tekstiler i form af hynder, tæpper og puder. Skal jeg være helt ærlig – så falder tekstilerne ikke lige i min smag. MEN resten er et hit i mine øjne. Om ikke andet napper jeg gerne planterne 😉

hejFotokredit: Søstrene Grene

〈 ♦ 〉

Tidligere indlæg:

Wauw, nogle nyheder // IKEA hack med knagglig // Guide: Sådan finder du din personlige stil // IG-anbefaling: Gennemført mix af design og vintage // Deja vu fra Kähler // Opdateret kaktus-guide // Futurisk billedvæg – og lidt om Art Deco

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wauw, nogle nyheder!