10 råd til at reducere dit boligbudget - og samtidig bo federe!

Galleri fra hjemmet + Mit bedste indretningstip!

Det er netop lykkedes mig at spilde endnu en kop kaffe udover vores trellebord i køkkenet. Og naturligvis blev kaffen ligeligt fordelt udover både opladere, telefon og ud over mit HAY plaid, som ligger foldet sammen på stolen under bordet. For helvede altså! Det bord her er skyld i nogle seriøse katastrofer! Det er vidst på tide at lave et nyt! Tilmed stødte jeg naturligvis også lige ind i min kæmpekaktus, som satte sig fast i min trøje og straks væltede ned over mig. Det er bare ikke min dag i dag..

Udover det så går det nu meget godt! Jeg har brugt det meste af dagen på at sidde ved tasteturet, kun afbrudt af små overspringshandlinger i form af rengøring og lidt møbelrokade. Vi har fået en del mørkere møbler, og har derfor måtte indse, at noget er nødsaget til at blive lysere. Og det bliver så væggene. De sorte vægge skal derfor skjules igen! Ihh, det sviger lidt at skulle male dem lyse igen. Jeg elsker de sorte vægge, og den huleagtige stemning, de medfører sig, men der er simpelthen nødt til at være nogle kontraster, ellers forsvinder alle de dejlige ting i rummet.

Det er faktisk også en befrielse, at man nu kan se farven på mit højtelskede rullebord igen. Tænk at jeg scorede det til sølle 125 kr. Jeg tror måske, det er et af mine yndlingsfund. I får lige nogle billeder. Det er nemlig alt for sjældent at jeg viser billeder frem af mit eget hjem her på bloggen. Og ved i hvorfor? Jeg mangler simpelthen et godt kamera. Jeg er detalje-narkoman, og der forsvinder noget visuelt, når jeg ikke har mulighed for at fange de bitte små finurligheder i mit hjem med min telefon. MEN! Jeg er skam på sagen 😀 !

image(20)image(21)image(19)Rullebordet er købt i genbrug 125,- // Lampen er fra Kemikaze (HER) // Tæppet under bordet er fra House Doctor til omkring 200,- (HER) // Apoteksflaskerne er fra genbrug – jeg var meget heldig at få den store til 100 kr. // Den sorte lyngbyvase købte jeg til 149 kr. pga. 2. sortering. Den store hvide lyngby vase, var jeg heldig at få i fødselsdagsgave.

“Glasklokken” over HAY hånden er faktisk fra et af de helt gamle roterende urværker, jeg er ikke sikker på, hvad de egentligt hedder, men jeg købte det til 20 kr og smed de gamle ur væk – det var ubrugeligt! I kan finde lignende klokker (HER) // Den hvide rustikke potte er fra Alexandra Blomster og kostede omkring 20 kr. De har dem i mange udgaver. Ingen er ens 🙂 Den store lerpotte er også fra Alexandra til 59 kr. // Den lille kolbe er fra House Doctor og er faktisk til olie/eddike til 140 kr. for 2 stk (HER)

〈 ♦ 〉

Og hvorfor lister jeg op med denne smøre, det skal jeg fortælle jer 😀 Det gør jeg for at vise, at man sagtens kan skabe et lækkert område i et rum, uden at det behøver at koste en månedsløn! Et lækkert hjem er ikke nødvendigvis kun et designerhjem!

Jeg er stødt på mange, der har den opfattelse, at de kun kan fuldende deres hjem efter næste lønseddel, eller den efter den.. For design koster penge, mange penge! Men er det nødvendigvis altid det flotteste? Det er jeg nemlig ikke enig i. F.eks. synes jeg det er 100 gange smukkere at kombinere f.eks. en designerlampe med genbrugsfund eller med noget billigt, man måske ikke umiddelbart kan lokalisere mærket på. Hvorfor? Fordi det faktisk komplimenterer det interiør, man har brugt mange penge på. Det er i virkeligheden ret smart! På den måde behøver vi faktisk ikke, at pakke et rum op med anerkendte møbler. For hvis alt er anerkendt og eftertragtet, hvor skal man så lægge sit fokus? Hvad skal skille sig ud fra mængden i hjemmet?

På disse billeder er det eneste dyrere designerkøb vores lampe fra Kemikaze → og den ligger jeg ekstra mærke til, fordi den har den her “designer-attitude”, som vi jo godt kan lide ;)! På den her måde elsker jeg design! Hvor det får rum til at skille sig ud og forlange den opmærksom, som den er skabt til. Hvis jeg trækker beløbet for lampen fra, har det her område jo faktisk været monster billigt, og det var lidt det, der var min pointe at vise jer :)!

Indeholder affiliate

〈 ♦ 〉

Tidligere indlæg:

10 råd til at reducere dit boligbudget – og samtidig bo lækkert // Hvor får vi mest bolig for pengene? // Garden by Søstrene Grene // Wauw, nogle nyheder // IKEA hack med knagglig // Guide: Sådan finder du din personlige stil

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 råd til at reducere dit boligbudget - og samtidig bo federe!