Udfordring: Er du en kulør-kylling?

Bauhaus hack + tip til at rengøre flasker indvendigt!

For lidt tid siden købte jeg denne sorte stålreol i Bauhaus til sølle 199 kr. (Koster normalt 299) Virkelig billigt – dog også lidt af en kælling at samle. Nå, men om ikke andet fulgte MDF-pladerne også med i pakken. De er dog aldeles kedelige, hvis man ikke gør noget ved dem. Så jeg bejdsede dem naturligvis 😀 ! Ideen var lidt at få det her industrielle look ala spildt olie på pladerne, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Jeg synes i øvrigt de er rigtig smukke sammen med flaskerne og de grønne rødder! Kufferten fandt jeg i storskraldet for ca. et halvt år siden, lækker farve!

image(23)image(22)image(27)image(26)image(25)image(24)
De har stadig reolerne i Bauhaus (HER) – hvis nogle skulle være interesserede! 🙂 Jeg har testet lidt forskellige løsninger til at rengøre flasker indvendigt. Nogle af mine apotekskærligheder har nemlig en del snavs og kalk i bunden, og jeg er netop kommet frem til den mest effektive løsning!

Mit bedste tip til dette formål er simpelthen at hælde noget eddikesyre ned i dem og rotere flasken stille rundt i en cirkel. Hvis der sidder meget snavs eller kalk i bunden af den, kan du evt komme lidt bagepulver i også, det løsner det hele og ætser skidtet. Efterfølgende hælder man det ud og skyller efter med vand. Hvis man gerne vil undgå de her kalk pletter indvendigt, kan du faktisk føntørre flaskerne 😀 Så kommer de nemlig ikke!

〈 ♦ 〉

Tidligere indlæg:

Udfordring: Er du en kulør-kylling // Galleri fra hjemmet + mit bedste indretningstip // 10 råd til at reducere dit boligbudget – og samtidig bo lækkert // Hvor får vi mest bolig for pengene? // Garden by Søstrene Grene // Wauw, nogle nyheder

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12

2 kommentarer

 • Pernille

  Jeg er helt grøn hvad gør-det-selv angår :). Hvordan bejdser man og hvad skal jeg bruge? Skideflot reol!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pernille 🙂
   Det er ret simpelt at bejdse. Du kan evt. se dette indlæg, hvor jeg viser trin for trin 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udfordring: Er du en kulør-kylling?