Bauhaus hack + tip til at rengøre flasker indvendigt!

Træ, læder, messing og uld!

I dette indlæg (HER) skab kontraster uden pangfarver – Beskrev jeg, hvordan du ved at mixe materialerne træ, uld og læder kan danne nogle forskellige niveauer i din indretning, som faktisk resulterer i et kontrastpræget hjem. Jeg lovede også at vise jer, hvordan man f.eks. kunne gøre det. Nedenfor har jeg fundet nogle eksempler på, hvordan man ved at mixe f.eks. messing med træ, læder og uld kan skabe nogle fantastisk lækre kontraster.

Noget, der særligt virker rigtig godt, er ved at købe møbler i forskellige materialer, også selvom de står placeret ved siden af hinanden. På den måde giver du også møblerne anledning til hver især at skille ud, selvom du måske har holdt dig til disse nedenstående nuancer.

materialer

Affiliate // Muuto cover chair (HER) // About a chair (HER) // læderbetræk til 7’eren (HER) // Træ knag (HER) // Uld plaid (HER) // Grydelapper (HER) // House Doctor læder puf (HER) // Uld og læder plaid (HER) // Flowerpot (HER) // Menu lampe (HER) // Tom Dixon (HER) // Ferm living lysestage (HER) // lysestage (HER) // Uldplaid lysgrå (HER)

〈 ♦ 〉

Tidligere indlæg:

Bauhaus hack + tip til at rengøre flasker indvendigt // Udfordring: Er du en kulør-kylling // Galleri fra hjemmet + mit bedste indretningstip // 10 råd til at reducere dit boligbudget – og samtidig bo lækkert

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bauhaus hack + tip til at rengøre flasker indvendigt!