Det vidste du ikke om marmor!

På besøg i BLOMST // DESIGN i Aarhus

Vi behøver ikke længere misunde københavnerne for at huse deres egen lokale – og aldeles misundelsesværdige kaktusbutik, for trenden har formeret sig → og denne gang i hjertet af Aarhus.

Fra det, der startede ud som en kortvarig flirt med en intens øjenkontakt, da jeg for nylig trillede forbi de store indbydende vinduer, har nu udviklet sig til en romance, der netop har slået rødder. Butikken, jeg refererer til ligger placeret på Frederiks allé og bærer navnet: Blomst // Design.

Fra det øjeblik jeg træder ind i butikken, mødes jeg med en tropisk atmosfære i moderne rammer, der øjeblikkeligt appellerer til alle mine sanser. Alt, hvad jeg ser forstører mit smil og øger min nysgerrighed. Planter, potter, poser af de fineste materialer samt nøje udvalgt interiør, der i samspil med mørkt læder og marmorborde bekræfter mig i, at jeg har kastet min kærlighed i den helt rigtige retning.

Bag disken står en varm og venlig sjæl, der med finesse er i færd med at binde et lille bundt af nogle af mine yndlings blomster. Jeg spørger hende høftligt om lov til at tage nogle billeder, som jeg med den største oprigtighed ønsker at dele med jer allesammen. Hun smiler ydmygt af glæde, og fortæller mig at den slags uopfordrede anbefalinger gør hende varm om hjertet. Man fornemmer hurtigt hendes nærvær og engagement overfor sine kunder, og jeg er imponeret over hendes evner til at præsentere en så smuk og detaljeret butik, der i særdeleshed fremhæver hver eneste lille vidunderlige plante.

Prisniveauet er meget bredt, det vil sige, at der er planter til alle slags budgetter. Dog synes jeg faktisk, at de helt store kaktusser er billige i forhold til, hvad jeg har set dem til andre steder. Og så vil jeg gerne betale en ekstra skilling hist og her, hvis vi ligesom her præsenteres for de helt særlige typer! 😀

Derfor er jeg simpelthen nødt til at dele mine indtryk med jer nedenfor:

image(66)image(67)image(70)image(65)image(64) image(73)image(29)image(69)image(71)image(30)Denne pencil kaktus, har jeg faktisk ikke set andre steder i Aarhus, jeg har kun stødt på den på diverse inspirerende IG-profiler, og jeg tosset med den. Jeg har engang læst, at man skal være forsigtig med saften inde i “grenene”, der kan være giftig.

image(63)image(74)Som nogle af jer måske har set på Instagram, så er jeg hermed ejer af denne skønhed af en gigant Philedendron! Jeg har helt sommerfugle i maven af lykke! 😀

〈 ♦ 〉

Jeg er fuldstændig pjattet med disse Mickey Mouse kaktusser, som der også findes et bredt udvalg af 😀 image(31)image(68)image(28)Jeg kunne selvfølgelig ikke nøjes med at købe den store smukke Philedendron, der kom også en lille charmetrold med mig hjem, så jeg viser frem i mit næste indlæg 😀 !

image(75)Må jeg komme med et tip? 😀 BESØG DEN HER BUTIK! 😀

〈 ♦ 〉

Tidligere indlæg:

Det vidste du ikke om marmor // Om at handle i ejen bod // Sådan undgår du tomrum i din indretning // Min første rigtige bloggerløn // Debat: Overfladiske stylinger fortæller intet om din personlighed

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12

3 kommentarer

 • Line B

  Fin butik. Men forstår ikke hvorfor priserne skal skrues så højt op? Fx jeg har i dag købt en Micky Mouse kaktus på Park Allé: 20 kr. Ville se den fine butik bagefter. Samme Micky Mouse Kaktus 60 kr. Butikken er virkelig smuk og indbydende, men at betale overpris, hvor jeg har gået ca 10 min. er i min pengepung vanvittigt. Kaktus= det nye guld 🙂 Så kan det godt være man har købt kaktus fra en fin engros forhandler, eller hvor man får dem fra, men sikkert samme sted som de andre butikker. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grethe

  Jeg er meget begejstret for de utraditionelle og smukke blomsterbuketter, der bindes her Jeg bor i Nordjylland, men kikker gerne ind når jeg kommer forbi. Altid en stor fornøjelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Virkelig en flot butik, jeg bor i Kbh og vil derfor høre dig om hvor kaktusbutikken i København ligger?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det vidste du ikke om marmor!