Kampagne hos favorit-banditten!

Etsy favoritter, politik og en personlig opdatering

HEJ Rødder 😀

Jeg bevæger mig rundt i en lille bitte boble af lykke for tiden. Selvom jeg de sidste par dage mere eller mindre har været forbundet til mit tastetur med kontaktlim, så er det en fantastisk fornemmelse at kunne levere et godt stykke arbejde til det, der egentligt kan betegnes som værende mit drømmejob.

Jeg har på tre dage færdiggjort 12 artikler til Houzz, min nye arbejdsgiver, hvor jeg sideløbende har forberedt en masse spændende indlæg til jer, som popper op herinde i løbet af de næste par dage. Min døgnrytme er i øjeblikket en lille smule forskudt, men jeg nyder det virkelig.

Tilmed forsøger jeg også at holde mig opdateret på det foranliggende folketingsvalg, så DR’s valgkanal kører permanent i baggrunden via computeren. Hvad stemmer i på til valget? (Dette er mere et refleksions spørgsmål, i skal selvfølgelig ikke føle jer tvunget til at svare) Jeg har stemt begge gange, jeg har haft mulighed for det, efter jeg blev ‘myndig’ 😀

Første gang indrømmer jeg blankt, at jeg ikke anede en dyt om politik! Anden gang havde jeg derimod brugt mere tid på sætte mig ind i tingene. Men jeg oplever også, at politik kan være en svær nød at knække. Det her med at skille politikken fra hinanden og nærme sig partiernes reelle retninger, synes jeg er svært. Denne gang er jeg blevet en smule charmeret af Uffe Elbæks parti: Alternativet. Men jeg føler endnu ikke, at jeg har nærmet mig min stemme ved valget.

Nå, men nu skal jeg vise jer noget interessant! Jeg har tidligere shoppet en HEL DEL på Etsy.com! Jeg er ret vild med, at der findes alt mellem himmel og jord, som vi umiddelbart ikke kan købe på danske webshops! Alt fra plakater til vintage møbler. Jeg har samlet nogle favoritter til jer nedenfor, og i et kommende indlæg, deler jeg også nogle af mine foretrukne søgeord derinde! 😀

Untitled-21. (HER) // 2. (HER) // 3. (HER) // 4. (HER) // 5. (HER) // 6. (HER) // 7. (HER) // 8. (HER)

Skærmbillede 2015-05-31 kl. 13.10.36Potte (HER)

Skærmbillede 2015-05-31 kl. 15.14.181. (HER) // 2. (HER) // 3. (HER) // 4. (HER)

Der kommer mange flere Etsy favoritter i løbet af dagen til jer 😀

Indeholder affililate

〈 ♦ 〉

Tidligere indlæg:
PAY DAY: Hvad bruger jeg min bloggerløn på? // Kampagne på favorit-banditten // På besøg hos BLOMST // DESIGN i Aarhus // Det vidste du ikke om marmor

Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04

3 kommentarer

 • Christina P

  Ej fedt fedt fedt tak!
  Har lige købt hus og elsker at have noget på væggene. Elsker dog primært lidt mørke ting og ikke helst de plakater som er så meget fremme pt så disse her er bare spot on til hvad jeg leder efter!!!! TAK!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej – hvad er dine erfaringer med at få sendt fra USA? Kan man undgå tolden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sara, jeg har både købt store kugletæpper og plakater fra Etsy, og jeg har endnu ikke været ude for told. Jeg kan ikke huske, om det har været varer fra USA! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kampagne hos favorit-banditten!