ETSY LIR!

Jeg anmelder: De bedste redigerings apps!

De fleste af os elsker at nusse med de billeder, vi skyder til Instagram og til vores blogs, men hvilke redigerings apps er de bedste, og hvilke er spild af tid? Det forsøger jeg at komme lidt nærmere i dette indlæg.

Nu har jeg efterhånden afprøvet alle tænkelige muligheder indenfor billedredigering, og derfor vil jeg gerne vise jer, hvilken app jeg næsten udelukkende bruger til at polere mine billeder til mine sociale medier. Nedenfor har jeg derfor lavet nogle eksempler til jer på nogle af de billeder, jeg har delt med jer før og efter, de er redigeret. 🙂

Skærmbillede 2015-05-31 kl. 16.54.06

Fremgangsmåde: Til at redigere dette billede, har jeg først og fremmest brugt appen: Afterlight. Denne app indeholder flere funktioner. Ud over at tilbyde os mange forskellige filtrer, kan man også nøjes med at justere på lys, kontrast, varme og lignende. Derudover kan man også skære i billedet og justere det, så retningen passer med f.eks. en bordoverflade i en vandret linje.

Det er primært disse funktioner jeg gør brug af, når jeg skal finpudse mine billeder. Jeg er ikke så meget for filtrer, som jeg synes ødelægger billedkvaliteten, frem for at optimere den. Men der er dog to filtre, som jeg ind i mellem anvender, hvor jeg dog toner filtret ned til et minimum, så billedet ikke bliver helt utydeligt.

Under filtrene findes der en kategori, der hedder Wander (En man selv kan hente som ekstra materiale) → herunder bruger jeg fjord. Den ligger et varmt og blåligt filter på billedet. Derudover bruger jeg også ind i mellem Moon, som kan findes under: Seasons – også i ‘Afterligt’.

→ Efter justeringerne i Afterlight åbner jeg billedet på Instagram, hvor jeg under den lille nøgle til højre i værktøjslinjen, godt kan finde på at lege lidt med funktionerne også, inden jeg poster et billede. Jeg bruger aldrig de tilgængelige filtre på IG, fordi jeg simpelthen synes de er elendige! 🙂 Jeg har brugt nøjagtigt den samme redigeringsform til dette billede nedenfor.

Skærmbillede 2015-05-31 kl. 17.14.56

Mange bruger også VSCO cam til at redigere billeder, der også tilbyder mange forskellige ekstra kategorier, som man kan hente. Den app er også en af de bedste på markedet ved siden af Afterlight, efter min mening 🙂

〈 ♦ 〉

Tidligere indlæg:
ETZY LIR // PAY DAY: Hvad bruger jeg min bloggerløn på? // Kampagne på favorit-banditten // På besøg hos BLOMST // DESIGN i Aarhus // Det vidste du ikke om marmor

Skærmbillede 2015-05-10 kl. 20.01.12Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04

11 kommentarer

 • maya

  Hej Julie
  ku være meget fedt at få en slags rundtur i dit hjem ala ‘her bor jeg’. Selvom soveværelset fx er under forvandling 🙂
  er lidt nysgerrig efter at se, hvordan du har båret dig ad med at indrette dagligstuen med sorte vægge uden at det bliver for dystert, om den der (virkelig flotte!) rokoko sofa gør det ud for jeres daglistue-sofa??

  – M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi ingvardsen

  Bruger ikke du photoshop meget hvis du redigerer? Jeg arbeider meget med billeder, men har aldrig gjort mig kendt med photo shop da det har virket ret uoverskuelig i forhold til de programmer jeg har brugt. Findes det ulike photoshop, og hvilken vil du så anbefale? Jeg har en mac, hvis det har noget betydning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Vivi – Jeg bruger dagligt Photoshop, men dog ikke til billedredigering i forhold til at ændre udtrykket og farvetonerne på selve billedet. Jeg bruger det udelukkende til at lave collager med eller beskære baggrunden væk f.eks. så jeg kan flytte rundt på selve det, der er på billedet. Jeg har endnu ikke lært at redigere selve billedet i photoshop 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vivi ongvardsen

   bruger du en gratis udgave av photoshop, eller har du købt. Gidder ikke købe hvis den gratis udgaven holder, da det er 1 først og fremst for å fjærne bageund ol jeg skal bruge det…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Vivi, Photoshop er nemlig møgdyrt! Dog bruger jeg det hver eneste dag, så det er godt givet ud. Jeg abonnerer på det igennem adobes hjemmeside. Det koster 50 dollars pr. måned. Altså jeg ved, at nogen downloader det gratis, men det er jo ulovligt :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • PS. Hvis du er studerende, koster det 20 dollars om måneden i stedet for 50 🙂
   http://www.adobe.com/creativecloud/buy/students.html?promoid=KSDQD

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tak for tip! 🙂 Når du har redigeret billedet, hvordan får du så formatet til at “passe” i instagram appen for at få hele billedet med? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan du ikke altid! Hvis du tager billedet i den almindelige kamera funktion på telefonen, så kan du ændre formatet til at tage billedet som et kvadrat, som er samme rammestørrelse i Instagram, så vil dine billeder altid matche IG’s størrelser 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastiske fif! De to apps skal jeg da helt klart lige kigge på. Jeg har selv kun benyttet mig af Whitagram for at få lidt lys ind på billederne 🙂

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er dejligt med alle dine fif til os andre bloggere. Tak skal du have.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ETSY LIR!