Guide: Sådan rengør du beskidte lysestager

Botanic living: mine favoritter!

Det var egentligt meningen, at jeg skulle skrive en artikel, men som altid bliver jeg naturligvis grebet af endnu en overspringshandling. Jeg blev simpelthen så inspireret af nogle spændende produkter, som endte med at jeg pludseligt sad og legede i Photoshop.

Jeg tror ikke, at nogen kan være i tvivl om, at jeg er dybt forelsket i det tropiske univers. Jeg tror endda, at jeg tør sige, at det er den stil, jeg har følt mig allerbedst tilpas i. Jeg har før flirtet med den franske romantik, som jeg var omgivet af, før Instagram blev født. Jeg har flirtet med pasteller kombineret med alt mellem himmel og jord – men jeg kan mærke, at jeg har en helt særlig relation til botanic drysset med lidt rå industri. At vågne op om morgenen med kæmpe store philedendron blade, der svæver i luften over mig. At jeg kan dufte den friske atmosfære i vores lejlighed, når jeg går frem og tilbage mellem vores krogede vægge – det giver mig en overvældende følelse af frihed.

Jeg har fundet nogle af mine favoritprodukter til jer, hvor jeg kan afsløre at nogle af dem også står på min ønskeliste! Særligt 2, 3 og nr. 10, skal fandme hjem og bo hos mig! 😀

Untitled-2

Affiliate // 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER

Photokredit 1/2

〈 ♦ 〉

Tidligere indlæg:
Guide: Sådan rengør du beskidte lysestager // En fantastisk høst // Jeg gætter: Hvem vinder valget? // Ugens profil: ELOEIL // Sådan styler du dine glasklokker // Ny petit sag fra Norrmade

Skærmbillede 2015-04-29 kl. 19.58.04

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Sådan rengør du beskidte lysestager